Stiri Lifestyle de ultima ora

Un teckel albinos, respins de toata lumea, e vedeta pe Instagram

Un dachshund fara pigment, complet alb, cu bot roz si ochi albastri, surd si pe jumatate orb a ajuns vedeta pe retelele de socializare.

Duke e teckel, rasa careia i se mai spune “cainele carnacior”. A fost abandonat imediat dupa nastere la un centru din Statele Unite. Nu avea nicio sansa sa-si gaseasca stapan, tinand cont ca e albinos, nu vede mai deloc si e si surd. In plus, pielea lui nu suporta razele soarelui si trebuie infasurat bine cand e scos pe afara. Viata i s-a schimbat definitiv cand, aflata in vizita la un adapost de catei, fara intentia de a adopta, o americanca a ramas impresionata de catelul care statea intr-un colt, nu se juca deloc cu ceilalti, si arata foarte ciudat.

Mercedes Andrade, 38 de ani, din Texas, s-a decis pe loc: nu va pleca acasa fara Duke. Si asa dintr-un catel abandonat si respins de toata lumea, Duke si-a gasit un camin si o viata fericita. Pe langa grija si atentie si, desigur, tot confortul, teckelul albinos se bucura si de celebritate. Mercedes posteza mereu fotografii si filmulete cu el. Astfel, Duke a ajuns o adevarata vedeta, cu milioane de urmatori si aprecieri pe Instagram.

“Inainte sa-l intalnesc pe Duke nu vazusem niciodata un teckel albinos. Nici nu stiam ca exista. Catelusii se jucau iar el statea acolo, cel mai mic dintre ei, o scumpete alba cu ochi albastri si nasuc roz” – povesteste stapana albinosului, Mercedes.  Pe contul sau de Instagram, Duke primeste mii de aprecieri pe zi si asupra lui se revarsa o mare de dragoste. Mercedes ii citeste toate mesajele primite si e convinsa ca simte iubirea internautilor.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns