Cabral va lua o pauza de la televiziune
Stiri de ultima ora Mondene

Cabral va lua o pauza de la televiziune

Cabral Ikacka este cel mai apreciat prezentator TV din Romania. Acesta a fost implicat de-a lungul anilor in mai multe formate de televiziune. Emisiunile precum “ Ce spun romanii” sau “ Sunt celebru scoate-ma de aici” au fost cele mai indragite de publicul din tara noastra.

Care este motivul pentru care Cabral va lua o pauza de la televiziune?

Cabral a dezvaluit recent ca isi doreste sa ai o pauza de la televiziune. Acesta a spus si care este motivul pentru care va sta departe de micile ecrane in aceasta perioada.

„Trebuie să iau o pauză, pentru că simt nevoia, că sunt om. Nu mă consum, dar mă uzez. Şi simt că a venit momentul să stau, acasă, cu mine. Să învăţ să fac clătite şi nu glumesc. Şi nu am mai spus altcuiva asta. Să stau, acasă, să fac clătite, să iau eu copiii de la grădiniţă sau de la liceu, după caz. Simt nevoia de o perioadă de pauză, nu ştiu, un an…” a spus Cabral.

Foarte multe persoane au fost curioase sa descopere ce se va intampla cu emisiunea pe care Cabral o prezinta de foarte mult timp, mai exact “ Ce spun romanii”. „Emisiunea, acum, e pe post. Dar, la un moment dat, trebuie să intre în pauză. Trebuie. E normal, e organic, e bine. Asta o dată! În al doilea rând, eu chiar am nevoie de o pauză, adică nu vreau să ajung să vin cu mai puţină plăcere la muncă. Fac o grămadă de lucruri şi e momentul să respir”,  a mai adaugat Cabral.

Se pare ca prezentatorul si-a pus pe ganduri toti fanii deoarece isi doreste sa ia o pauza de la televiziune.  Cabral sustine ca a obosit si ca isi doreste sa petreaca mai mult timp alaturi de amilie.  Vedeta isi doreste sa aiba mai mult timp liber pentru el dar si pentru copiii sai.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns