Stiri de ultima ora Mondene

Robert Downey Jr. arestat la Disneyland

Robert Downey Jr. a dezvaluit in conventia D23ca a fost arestat in timpul primei sale vizite in Disneyland, dupa ce a fumat marijuana.

Protagonistul peliculei “ Iron Man” a primit trofeul Disney Legend la conventia D23.  Dupa prezentarea realizata de Bob Iger, directorul executiv al grupului Disney, Robert Downey Jr. a declarat “Prima dată când am mers la Disneyland, am fost transportat într-o altă lume… iar la câteva momente după aceea am fost arestat. Am fost dus la un centru de procesare a datelor personale, care era surprinzător de prietenos. După ce mi s-a dat un avertisment sever, m-am întors, dacă memoria nu mă înşală, la un grup foarte dezamăgit de supraveghetori. Îmi cer iertare faţă de oricare ar fi fost persoana care ar fi trebuit să mă împiedice să fumez marijuana într-o gondolă fără o licenţă legală” .

″Îmi pare rău, nu vreau să creez o confuzie şi mai mare insinuând că fumatul legal de marijuana într-o gondolă ar fi mai uşor de realizat în oricare alte atracţii din parcurile de distracţii. Poate doar pentru Imagineers (inginerii din divizia de cercetare şi dezvoltare a grupului Disney, n.r.), însă asta e treaba lor. Mi-am luat o greutate de pe suflet spunându-vă asta”,  a mai glumit acesta.

Citeste  Totti a rămas fără ceasul Rolex și cere ajutor

Diana Sawyer , a alta personalitate recompensata cu trofeul Disney Legend a declarat ca in prima sa vizita la Diseyland a asistat la o lectura a basmului “ Cenusareasa” alaturi de familie. Chistina Aguilera care a fost la randul ei premiata cu acelasi trofeu a declarat ca prima ei amintire legata de Disneyland a fost in timpul unei vizite la Tokyo Disney Resort.

Celebritatile din industria de divertisment recompensate cu Disney Legend sunt urmatoarele : Robin Roberts, Hans Zimme, Bette Midler, Jon Favreau, James Earl Jones, Barnette Rici si Kenny Ortega.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns