Stiri de ultima ora Mondene

Nunta anului in India

Nunta ca-n povesti in India :  cel mai bogat om din Asia, indianul Mukesh Ambani, patronul de la Reliance Industries, cu o avere de 50 de miliarde de dolari, si-a casatorit fiul.

Sunt mii de invitati, la Mumbai, unul mai faimos ca altul: celebritati din toata lumea si din toate domeniile, de la staruri sportive, oameni de afaceri de top, la vedete de cinema sau politicieni. Fostul premier britanic, Tony Blair si sotia, actrita Priyanka Chopra, Sundar Pichai, director Google, sunt doar cateva dintre celebritatile de la marea petrecere.

Socrul mare a organizat nu mai putin de 300 de curse charter pentru a aduce invitati din toate colturile lumii.

Mireasa,  Shloka Mehta, este fiica unui bogat comerciant de diamante. Si ea si mirele, Akash Ambani, au 28 de ani. Sunt prieteni inca din copilarie si s-au logodit anul trecut. Este una dintre cele mai scumpe nunti din istorie, scrie presa. Daca in decembrie cand si-a casatorit fiica, Mukesh Ambani a cheltuit 100 de milioane de dolari, acum, cand isi insoara fiul cel mare nunta va fi si mai scumpa.

Citeste  Controversă din cauza cărții dăruite de Macron papei

Marea petrecere a inceput pe 9 martie si ia sfarsit pe 11; de abia dupa aceea vor incepe sa circule cifre ametitoare despre cat a costat nunta.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns