Stiri de ultima ora din Sanatate

S-a descoperit primul tratament de succes anti-imbatranire.

Primul tratament de succes anti-imbatranire se bazeaza pe celulele degradate ale organimsului care nu mor, dimpotriva aceste celule senescente nu mai au capacitatea sa se divida  dar pot produce semnale chimice si joaca un rol major in batalia impotriva imbatranirii.

 

Specialistul in longevitate Nicolas Musi din cadrul Universitatii din Texas a declarat urmatoarele :

“Se crede că aceste celule şi substanţele pe care le produc sunt implicate în procesul de imbatranire. Ideea este că îndepărtarea acestor celule ar putea duce la o îmbătrânire sănătoasă lipsită de afecţiunile asociate perioadei”.

Musi si colegii sai au publicat in luna ianuarie rezultatele testelor in care au tratat 14 pacienti care sufereau de fibroza pulmonara idiopatica. Amestecul de medicamente avea ca scop eliminarea celulelor senescente. Pacientilor le-au administrat noua doze ale medicamentelor pentru leucemie timp de trei saptamani.La finalul testelor pacientii puteau merge pe distante mai mari decat de obicei. Acestia nu prezentau efecte secundare grave , starea de bine fiind cea care predomina.  „Deşi este mic ca dimensiuni, studiul reprezintă o reuşită în tratarea bolii asociate vârstei”, a declarat cercetattorul Jamie Justice.

Citeste  Iata 9 vitamine care te ajuta sa te simti in forma indiferent de varsta.

Aceasta combinatie de medicamente inca nu este sigura dar a fost folosita cu succes in terapiile de anti – imbatranire.  In prezent acest tratament se testeaza pe un alt grup de 15 pacienti cu probleme pulmonare si alti 20 de pacienti care sufera de afectiune cronica a rinichilor.

Acest tratament poate fi o inovatie importanta in medicina. Foarte multe persoane ar avea de castigat dupa urma acestui tratament mai ales daca rezultatele sunt unele sigure. Este un tratament care ar avea parte de un succes foarte mare atat in randul femeilor cat si in randul barbatilor. Sanatatea si anti-imbatranirea sunt subiecte de mare interes pentru toti oamenii. Cu cat rezultatele sunt mai bune si mai sigure cu atat oamenii vor avea mai mare incredere.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *