Iata cum poti slabi cu inghetata
Stiri de ultima ora din Sanatate

Iata cum poti slabi cu inghetata

Mihaela Bilic sustine ca putem slabi cu inghetata daca vom respecta cateva reguli alimentare. Putem consuma inghetata si vom pierde chiar si cateva kilograme in plus. Medicul nutritionist a mai precizat ca este foarte important aportul caloric pe care alimentele il aduc si nu neaparat genul produselor pe care le consumam.

Cum poti slabi consumand inghetata

„Cu un aport caloric de până în 600 de calorii pe zi, vei slăbi chiar dacă acele calorii provin din îngheţată, cartofi prăjiţi sau altceva. Şi, într-adevăr, funcţionează. Credeţi-mă! În limita a 500 de calorii, poate am mânca trei ciorbe, de exemplu. Dar dacă tu hotărăşti că vrei acel aliment, mănânci acel aliment, dar să fie în limita a 500-600 de calorii. E o chestiune de cantitate. Nimic pe lume nu este fără calorii, în afară de apă. Totul are calorii, şi salata verde. Dar contează cantitatea”, a spus medicul nutritionist Mihaela Bilic.
Mihaela ne recomanda sa consumam inghetata deoarece este cel mai prietenos desert cu silueta. Aceasta recomanda in schimb consumul unor sortimente cat mai simple. Aceasta a mai spus ca inghetata este mai sanatoasa decat anumite fructe care contin foarte mult zahar. Fructele care contin mult zahar sunt pepenii sau caisele.

Chiar si iauturile cu fructe ar trebui sa fie evitate deoarece sunt la fel de periculoase cu silueta ta. Vei ramane surprinsa sa descoperi cat de mult te vei ingrasa daca vei consuma iaurt cu fructe.

„E foarte prietenoasă cu silueta îngheţata, că are acest amestec de lapte cu zahăr, organismul absoarbe zahărul lent, e grăsime puţină. Dar trebuie să fie o îngheţată simplă, gen vafă, îngheţată de vanilie sau de  cacao, fără sirop, fără sosuri. În plus, ne dă o stare de bine şi e un aliment plăcut pentru vară. (…) Decât jumătate de pepene verde, mai bine ai mânca două cupe de îngheţată, e mai sigur pentru siluetă”, a mai adaugat medicul nutritionist.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns