Stiri de ultima ora Mondene

Heidi Klum declara ca fostul ei sot, Seal nu o lasa sa isi duca copiii in Germania

Heidi Klum a cerut sa se faca o audiere pentru a-si putea aduce copii in Germania. Vedeta filmeaza in Germania emisiunea Next Top Model.

Heidi are impreuna cu Seal patru copii Leni (16 ani), Henry (14 ani), Johan (13 ani) si Lou (10 ani).  Fostul ei sot, Seal nu este de acord ca acestia sa calatoreasca din cauza pandemiei de coronavirus.

Iata mai multe detalii despre  frumoasa vedeta si fostul ei sot

Heidi si Seal impart custodia celor patru copii dar acestia stau in marea majoritate a timpului cu Heidi. Vedeta a si afirmat acest lucru intr-o declaratie pentru revista People  „Timpul pe care Henry îl petrece cu copiii este mult spus sporadic”.

Prin contractul semnat, Heidi Klum este obligata sa filmeze editia germana a emisiunii Next Top Model si aceasta isi ia de regula copiii cu ea atunci cand calatoreste dar de aceasta data Seal a fost cel care  nu a aprobat calatoria.

„Sunt extrem de conștientă de toate precauțiile pe care trebuie să le iau în legătură cu noul coronavirus – mi-am luat toate precauțiile în Germania, așa cum am făcut-o și în Statele Unite”

Fata lor cea mare Leni a scris o declaratie pe care o va prezenta instantei.

“E greu să fac asta, pentru că îmi iubesc ambii părinți, dar simt nevoia să vorbesc. Înțeleg că frații și surorile mele sunt prea mici pentru a vorbi în fața judecătorului, așa că o voi face eu și în numele lor. Mama mea trebuie să filmeze în Germania pentru câteva luni, iar noi vrem să mergem cu ea. Până acum, tata nu ne-a lăsat, deși am încercat să-i dăm mai multe motive”.

Mai mult de atat Leni este de parere ca timpul petrecut in Germania va fi o oportunitate pentru ei de a-si petrece mai mult timp cu buncii.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns