3
Stiri de ultima ora Auto

Serviciile de inchirieri auto de care ai nevoie in Bucuresti

Traim intr-o era a vitezei, din orice aspect, de la realizarea sarcinilor de zi cu zi atat din viata personala cat si cea profesionala cat si in orice alta activitate. Multi dintre noi suntem mai mereu in miscare, dorim sa realizam totul intr-un timp cat mai scurt sau sa obtinem ceva cat mai curand posibil. Acesta este si cazul transportului, indispensabil pentru multe persoane, atat in cadrul unui oras cat si in afara acestuia.

Numarul masinilor personale dar si a celor pentru transportul in comun a crescut si continua sa creasca de la un an la altul chiar daca preturile de achizitie si de intretinere ale unui automobil nu s-au schimbat prea mult si nu s-au adaptat la conditiile prezente. Exista cu toate acestea si variante alternative pentru transport, la care cei ce nu detin o masina personala sau nu isi permit una, pot apela, chiar si in situatii urgente, cand nu pot astepta dupa un mijloc de trasport ce are un orar si o ruta stabilite. Una dintre aceste variante este cea a masinilor de inchiriat, puse la dispozitia soferilor de catre firmele de inchirieri auto, care acum sunt mult mai prezente pe piata si mai usor de accesat, in ceea ce priveste inchirierea unei masini si realizarea platilor.

1

In apropierea Aeroportului International „Henri Coanda”, in zona Otopeni, ii putem gasi pe cei de la CarHunt, ale caror servicii de inchirieri auto Bucuresti sunt de cea mai buna calitate atat in ceea ce priveste diversitatea masinilor pe care le pun la dispozitia clientilor cat si starea si performantele acestora. Exista multe cazuri in care, asa cum am spus, cineva are nevoie urgent de o masina si se asteapta astfel sa obtina un autovehicul cat mai bun, care sa il ajute sa realizeze activitatile pentru care are nevoie de acesta.

Unul dintre cel mai mare avantaj al unei masini inchiriate este adus de costurile de intretinere, care practic sunt inexistente. Chiar si in multele cazuri in care oamenii detin o masina personala second-hand, costurile de intretinere pot depasi chiar si intr-un singur an valoarea de cumparare sau de vanzare a masinii. Cu toate acestea, avand nevoi de ea, investim oricat este necesar, asta cel putin, cat timp valorile nu sunt atat de mari incat ne-am permite sa cumparam o alta masina, mai noua si mai buna. In schimb, la o masina inchiriata nu trebuie sa ne facem griji decat de alimentarea cu combustibil. Si da, pentru unele persoane poate ca inchirierea pe o perioada de o zi sau de mai multe poate parea in acel moment destul de piperata insa, luand in considerare costurile pe un an de zile de exemplu, realizam ca este o alegere mult mai buna in cea mai mare parte dintre cazuri.

Prin faptul ca, indiferent de masina inchiriata, nu avem limita de kilometri, putem merge oricand, oriunde, oricand vrem noi, pe perioada in care aceasta se afla in posesia noastra. De pe site-ul lor putem alege o anumita data precum si locatie cand sa ridicam o masina precum si o data si locatie la care sa o returnam, fara a fi nevoie sa achitam pentru asta o garantie sau alte costuri suplimentare.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns