Stiri de ultima ora din Sanatate

Biden s-a vaccinat anti-COVID a cincea oara

Presedintele SUA a tinut sa primeasca doza a 5-a de vaccin anti-COVID in fata camerelor de filmat. Lui Joe Biden i-a fost administrat serul adaptat inclusiv pentru varianta Omicron.

El a sugerat ca vaccinul va fi anual. “Astazi mi-am facut vaccinul anual adaptat. Sa vi-l faceti si voi” –  este mesajul postat pe Twitter pe contul presedintelui.

Joe Biden e un neobosit activist pro-vaccinare anti-COVID. A facut nenumarate declaratii privind “eficienta” vaccinului, desi, vaccinat de patru ori, a facut COVID si a fost pozitiv mai mult de doua saptamani.

Biden a chemat televiziunile, si-a suflecat maneca si a fost vaccinat in bratul stang. I s-a administrat booster-ul actualizat, care sustine fabricantul, ofera protectie impotriva variantei originale de COVID, precum si impotriva tulpinilor Omicron BA.4 si BA.5.

“Am sa va arat acum ce usor e sa te vaccinezi” – a spus Biden in fata reporterilor, in timp ce o asistenta ii administra serul.

Spectacolul oferit de Biden face parte din strategia Casei Albe de a-i impulsiona pe americani sa se vaccineze cu noua varianta de vaccin anti COVID. Americanii insa sunt reticenti. Daca la prima tura de vaccinare, au fost nerabdatori sa primeasca serul, de aceasta data putini sunt cei care au de gand sa se mai vaccineze.

Citeste  Cum tratăm cariile dentare?

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns