Stiri de ultima ora Auto

Bentley prezinta noile masini cu 550 de cai putere si 770 Nm.

Bentley a publicat primele imagini cu noile modele Continetal GT V8 si Continental GT V8 Cabrio. Ambele masini au un motor V8 de 4.0 litri cu 550 CP si 770 Nm. Sunt masinile mult asteptate din acest an. Coupe-ul accelereaza de la 0 pana la 100 km/h in 4.0 secunde. Versiunea cu plafon retractabil este ceve mai lenta cu 0.1 secunde. Indiferent de modelul pe care il vei alege viteza maxima transmisa de producator este de 318 km/h.

Dupa cum a fost anuntat deja resursele motorului V8 sunt gestionate prin intermediul unei transmisii automate cu 8 rapoarte si cu sistemul Active All-Wheel Drive.  Bentley au mai anuntat ca in cea mai mare parte a timpului resursele vor fi trimise in puntea spate.  Cu toate astea valorile de consum pentru cele doua masini nu sunt anuntate. Britanicii spunand ca au introdus o tehnologie pentru dezactivarea cilindrilor in “condiții adecvate”.

Bentley Continental GT V8 va avea jante de 20 de inch dar clientii vor putea opta pentru jante de pana la 22 de inch. In ceea ce priveste Continental GT V8 Cabrio trebuie sa stii este exista sapte nuante destinate caroseriei si sapte culori gandite pentru plafon. Continental GT V8 are patru terminatii pentru sistemul de evacuare.  Clientii vor putea comanda in cazul in care isi doresc un display rotativ cu trei fete a carui diagonala este de 12.3 inch. Soferii au posibilitatea de a selecta din mai multe moduri de rulare prin intermediul sistemului Drive Dynamics Control .

Oficialii de la Bentley au anuntat deja ca lista de comenzi a fost deschisa pe piata din SUA iar livrarile peste ocean vor urma sa inceapa in al treilea trimestru. In schimb pentru restul pietelor livrarile vor incepe in primul trimestru al anului 2020.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns