Andreea Balan vorbeste despre momentele grele din viata ei
Stiri de ultima ora Mondene

Andreea Balan vorbeste despre momentele grele din viata ei

Andreea Balan este cea mai apreciata si cea mai iubita vedeta din Romania. Aceasta a vorbit deschis de problemele din viata ei de fiecare data cand a avut ocazia.

 Ce a declarat vedeta despre problemele cu care s-a confruntat

„Întotdeauna când sunt jos, când sunt momente în care mai plâng, au fost momente foarte nasole și mă durea tot corpul la cât de mult sufeream, întotdeauna mi-am spus că și mâine e o zi, timpul vindecă durerea, timpul ștergea durerea. Chiar dacă plângi o zi, două sau o noapte e foarte bine să plângi, să te descarci.”, a spus Andreea.

Artista a mai vorbit si despre viata ei amoroasa si despre despartitile prin care a trecut „Nu mi-a plăcut niciodată să schimb, mereu am fost statornică și am cautat stabilitate. Nu cred că am avut ghinion în dragoste. Viața mea e expusă și am fost despărțită de trei, patru ori. Dacă punem prima iubire și până în prezent au fost puține despărțiri. Nu consider că am avut ghinion, consider că așa a fost să fie. Am întâlnit oameni în diferite stadii ale vieții lor, nu am reușit să ne aliniem, eu mereu am avut un stadiu mai avansat. Eu mereu am fost cu un pas înaintea partenerilor mei.”, a mai spus aceasta.

Citeste  Anamaria Prodan a facut o donatie impresionanta

Andreea a fost surprinsa cu Tiberiu Argint pentru prima data impreuna in vara anului 2020 in Vama Veche. Cu toate astea nu a confirmat public niciodata ca formeaza un cuplu. „Sunt un om împlinit și nu regret nimic din ce mi s-a întâmplat. Fiecare experiență din viața mea este ca o lecție, învățăm, toți greșim în viață, dar evoluăm. Cred că fiecare om care intră în viața mea mă învață ceva. Îmi doresc să iubesc și să fiu iubită, ceea ce se întâmplă deja, deci e bine. Vreau să fiu fericită. Mai târziu, mult mai târziu mă văd și căsătorită pentru că sunt tânără și de ce nu”, a mai spus vedeta.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *