Ce trebuie sa stii despre noul Ford Mustang Mach-E
Stiri de ultima ora Auto

Ce trebuie sa stii despre noul Ford Mustang Mach-E

Noul Ford Mustang Mach-E este primul SUV electric din istoria Ford. Acesta este primul model care indrazneste sa atinga numele de Mustant si este primul model dezvoltat pe o platforma complet noua. Mai mult de atat este primul model care are portbagajul in fata.

Iata care sunt cele mai importante informatii despre Ford Mustang Mach-E

Are doua portbagaje

Al doilea portbagaj a masinii este chiar in fata, ascuns sub capota. Ford Mustang Mach-E mai are ramas putin spatiu in locul motorului conventional si creioneaza acolo un spatiu perfect pentru depozitare cu separatoare.

Acest mini portbagaj frontal poate fi spalat iar capacitatea sa este de 81 de litri.

Bateria este una uriasa

Cu totii stim ca lipsa unei autonomii confortabile a bateriei este o adevarata problema. Ford a gandit doua baterii generoase care le pot oferi clientilor baterii confortabile atunci cand vor sa iasa in oras. Bateriile au o capacitate destul de mare, una are o capacitate de 76 kWh iar cea de-a doua 99 kWh.

Ford a anuntat valori de autonomie optimiste chiar si de 400 de kilometric.

Incarcarea este rapida

Ford Mustang Mach-E se incarca foarte rapid. Tot ce ai de facut este sa cuplezi masina la prize si aceasta se va incarca rapid.  Versiunea cu baterie standard poate sa se infrupte cu maxim 115 kW de la o prize rapida.

Este o masina puternica

Ford Mustang Mach-E este o masina puternica aceasta incepand de la 270 de cai putere. Cei care aleg verisunea Extended Range vor avea parte de o baterie cu 99 kWh, si 294 de cai putere. Cuplul motor oscileaza intre 430 Nm si 580 Nm care promite sa compenseze kilogramele in plus. Acesta este gestionat cu ajutorul unei cutii automate furnizate de Borg Wagner si care este capabila sa suporte o valoare de cuplu uriasta de 4278 Nm.

Ford Mustang Mach-E este o masina pe care trebuie sa o incerci.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns