Stiri de ultima ora din Turism

Cele mai scumpe camere de hotel din lume

Pe primul loc se afla Royal Penthouse Suite, apartamentul regal,  de la Hotel President Wilson, din Geneva, Elvetia. O noapte de cazare aici costa aproape 55.000 de euro. Apartamentul are 12 camere, bai luxoase, sala de fitness si ofera o splendida panorama asupra lacului Geneva.

Potrivit topului intocmit de richandricher.com, urmatorul loc este ocupat de Shahi Mahal Suite, de la Raj Palace Hotel, din Jaipur, India. Aici e ceva mai “ieftin” – 41.000 de euro pe noapte. Sunt 6 camere, bucatarie si bucatar personal, jacuzzi si sala de cinema.

La New York, cel mai scump spatiu de cazare este penthouse-ul TY Warner, de la Hotelul Four Seasons. Cu 39.000 de euro, cei cu dare de mana beneficiaza de o vedere panoramica a orasului care nu doarme niciodata. Printre alte servicii, sofer si Rolls Royce la dispozitie 24 din 24.

Locul patru este tot al americanilor. 38.000 de euro pe noapte va asigura la Sky Villa, de la Palms Casino Resort, din Las Vegas, un apartament pe doua etaje, cu plafon transparent, astfel ca din pat puteti admira direct cerul instelat.

Pe locurile urmatoare, potrivit richandricher.com, locuri nu mai putin imbietoare – Atena, Paris, Shanghai, Fidji, Istanbul, Dubai – cu tarife pe noapte care nu coboara sub 20.000 de euro.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns