litoral venus
Stiri de ultima ora din Turism

Vacante Venus – O statiune paradis pentru toata lumea

In cazul in care esti disperat sa scapi de caldura verii, diferitele optiuni de vacante Venus vor fi ideale pentru tine, familia si prietenii tai. Aceasta este o statiune cu plaje frumoase, reamenajate si relaxante, la doar 3 km de Mangalia. Cu o plaja generoasa, intrare lina in apele marii si centre de tratament, camping, numeroase restaurante si hoteluri, Venus este locul perfect pentru a te relaxa si a te bucura de soarele verii.

Nu rata si rezerva-ti chiar de acum acum vacanta! Ce ar trebui sa stii despre vacante Venus Venus reprezinta o statiune construita intre 1969 si 1971, devenita statiune turistica in 1972, care se remarca prin varietatea si arhitectura hotelurilor inconjurate de spatii verzi, dar si prin tratamentele balneare care pot fi efectuate in zona.

Peisajele unice si frumusetea zonei au pus si Venus pe harta celor mai deosebite locuri de pe litoral. In fiecare an, mii de turisti aleg aceasta destinatie de vacanta, mai ales ca in sezonul cald briza este prezenta pe tot parcursul zilei. Venus este reprezentata de o clima marina, avand temperaturi ridicate in timpul verii, cand soarele straluceste.

Ai parte de 10-12 ore de soare pe zi pentru perioade de peste 25 de zile pe luna. In Venus exista peste 10.000 de hoteluri care ofera cazare, precum si piscine mezotermale cu sulf, sali de masaj si bai de namol. Tratamentul balnear din Venus se axeaza foarte mult pe factori naturali specifici, cum ar fi mediul marin.

Cazare Venus – ce trebuie sa sti despre aceasta statiune

Venus este o statiune linistita, perfect imaginata pentru familii cu copii. Te vei putea bucura de briza marii si de toate atractile turistice de pe litoralul Marii Negre. Zona care inconjoara Venus este una dintre cele mai imaculate si mai frumoase de pe intregul litoral si este perfecta pentru cei care cauta o vacanta relaxanta.

Hoteluri Venus – Hotel Afrodita, Hotel Mera Resort, Hotel Dana Holiday

Cazarea, mesele, confortul si divertismentul din statiune s-au imbunatatit semnificativ in ultimii ani, ceea ce o face o alegere atractiva pentru oricine cauta o vacanta placuta.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns