Rusia a lansat 60 de rachete asupra Ucraniei
Stiri Internationale de ultima ora

Rusia a lansat 60 de rachete asupra Ucraniei

Rusia a lansat  60 de rachete asupra mai multor orase din Ucraina. In cursul zilei de joi, Rusia a lansat o alta operatiune de atac impotriva Ucrainei dupa ce Vladimir Putin a anunta ca vrea “ demilitarizarea” si  “ denazificarea” Ucrainei.

Atacurile au continuat la sol dar si in aer cu  lupte intre elicoptere si avioane de vanatoare. Atacul a fost atat asupra Kievului cat si asupra Harkovului, al doilea oras ca marime al tarii.

Atacul Rusiei asupra Ucranei a facut ravagii

Atacul din Kiev a fost confirmat de primaul capitalei ucrainene Vitali Kliciko care a spus ca rachetele au venit de pe malul stang al fluviului Nipru care strabate Kievul . ‘Rusia a lovit malul stâng al capitalei”, a spus acesta.  ”Echipele de salvare au fost trimise la locurile afectate”,  a mai adaugat el.

Nu părăsiţi adăposturile! Atacul împotriva capitalei este încă în desfăşurare”,  a psu Kliciko. Atat orasul Harkov cat si Poltava au anuntat ca au ramas fara electricitate dupa bombardamentele Rusiei.

Citeste  Cel mai asteptat eveniment al anului 2019 - Carnavalul de Rio.

In Ucraina s-a auzit vineri dimineata sunetul sirenelor in intreaga tara care avertizau atacuri aeriene.

”Primele sirene au sunat în zori de zi, la ora locală 08:00 (06:00 GMT) şi au vizat inclusiv malul stâng (al fluviului Nipru). La ora locală 08:10 a sunat o sirenă antiaeriană la Kiev, iar apoi în provinciile Jîtomîr şi Viniţa”, a a nunta seful administratiei militare din regiunea Nikolaiev.

”Nu ignoraţi alertele de raiduri aeriene, rămâneţi în adăposturi”,  a mai anuntat Kirilo Timosenko. Inca din luna octombrie, Rusia a lansat mai multe valuri de atacuri asupra infrastructurii energetice a Ucrainei. Rusia a provocat mai multe pene de curent in intreaga tara, lasand toti civili in frig dar si in intuneric.

Atacurile Rusiei asupra Ucainei par sa nu se opreasca prea curand cu toate ca Rusia are parte in continuare de foarte multe sanctiuni din partea liderilor UE.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns