Stiri divertisment de ultima ora

Adio, Razvan Ciobanu !

Aceasta este ultima postare pe Facebook a creatorului de moda disparut a doua zi de Paste.

Designerul vestimentar, considerat  “copilul rebel al modei romanesti”,  a murit luni dimineata; avea 43 de ani. Bolidul pe care il conducea a iesit din peisaj, intr-o curba, a lovit mai multi copaci, iar apoi a rulat cam un kilometru pe camp, dupa care s-a oprit. Cadavrul artistului a fost gasit langa masina, la cateva ore, de un localnic, care a sunat imediat la 112. Initial nu s-a stiut cine e victima. Faptul ca trupul neinsufletit a fost aruncat in afara vehiculului inseamna ca Razvan nu avea centura de siguranta cuplata.

Tragedia a avut loc la iesirea din Sacele, spre Navodari, pe DJ 226, judetul Constanta.

Ipoteze privind moartea creatorului de moda

Politia precizeaza ca nu exista urme de franare, ceea ce duce la doua ipoteze: Razvan Ciobanu fie a adormit la volan, fie si-a pus capat zilelor. Nu este exclusa nici varianta ca el sa fie consumat substante interzise, sa i se fi  facut rau si de aceea sa fi pierdut controlul volanului. Masina – un Range Rover, deci extrem de solida si puternica – nu era a lui, ci a unui prieten.

Era depresiv

Mai multi apropiati povestesc ca Razvan Ciobanu era depresiv. O ducea rau cu banii, se despartise urat de iubitul lui, chiar daca recent se impacasera. Desi era trist si melancolic, multi dintre prietenii si cunoscutii lui spun ca Razvan nu ar fi putut face niciodata gestul de a-si lua zilele.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns