Emma Raducanu a izbucnit in lacrimi pe teren
Stiri din Sport de ultima ora

Emma Raducanu a izbucnit in lacrimi pe teren

Emma Raducanu a rezistat doar 40 de minute la antrenamentele sal dupa o accidentare suferita la mana dreapta. Aceasta a izbucnit in lacrimi de durere si a parasit terenul.

Ce s-a intamplat cu sportiva?

Dupa 15 minute de ingrijiri medicale, Emma a revenit pe teren si si-a continuat pregatirea dar cu un bandaj la incheietura mainii drepte.

Ion Tiriac este impresionat de sportiva de origine romana si considera ca aceasta are un potential fantastic.

”În tenis ești numai atât de bun cât sunt oamenii din jurul tău: familie, antrenori. A fost o explozie la această Emma, din toate punctele de vedere. Cum a spus New York Times a doua zi după ce a câștigat US Open, ‘billion dollar girl.’

Merita un miliard imediat după, pentru cei zece ani care aveau să urmeze după. Dar mă întreb de ce a vrut să scape de antrenorul cu care a câștigat turneul?”, a spus Ion Tiriac.

Ion Tiriac este convins ca o sportiva precum Emma Raducanu trebuie sa continue in circuit la un nivel inalt.

Citeste  Află ultimele știri din sport: Zani vs Gheboasă, o luptă cu un final neașteptat

”Eu cunosc sistemul britanic, are mulți bani pentru dezvoltare. Ea a crescut bine în acest sistem. Din punct de vedere fizic, britanicii sunt foarte activi, nu te lasă să intri pe teren fără un fizic bun, dacă ești în programul lor.

Mă întreb: ‘de ce a vrut să scape de antrenorul cu care a câștigat US Open’?”
Emma, într-adevăr, a jucat perfect, cu un sistem foarte simplu. Aruncă mingea pe o parte până când adversarul îți dă posibilitatea să îl termini pe partea opusă. E o tactică foarte simplă.

E păcat, pentru că Răducanu, în interviul pe care l-a dat în limba chineză după US Open a avut 400 de milioane de urmăritori din China. Vă dați seama ce posibilități are?

Nu-l cunosc nici pe tăticul ei, pe domnul Răducanu, și nici pe ea. Nu sunt apropiat de ei, pentru că n-am timp să mă duc la turnee, dar ar fi păcat ca ea să dispară”, a mai spus Tiriac.

Citeste  Marele Premiul al Frantei a fost anulat din cauza pandemiei

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns