Irina Rimes s-a mutat cu iubitul ei
Stiri de ultima ora Mondene

Irina Rimes s-a mutat cu iubitul ei

Irina Rimes s-a mutat cu iubitul ei, David Goldcher in casa noua. Cantareata pare sa le aiba pe toate, are parte de o cariera de vis dar si de o poveste de dragoste impresionanta.

Cantareata si iubitul ei s-au mutat impreuna dupa doar un an de relatie.

Iata care au fost declaratiile facute de cantareata

„Alaltăieri a fost ziua mea, ieri a fost ziua iubitului meu și tot ieri ne-am mutat în casă nouă. Am sărbătorit foarte frumos, ce-i drept ne-am culcat mai devreme decât de obicei, pentru că nu am avut o perioadă tocmai prolifică în ultimele zile, dar a fost foarte frumos și sunt foarte fericită. Până acum am locuit împreună, doar că era sus, la etajul 8, acum este pe pământ”,  a spus Irina.

Relatia celor doi merge foarte bine si si-au facut deja planuri de viitor. O viitoare nunta inca nu este posibila.

„Atunci când doi oameni se iubesc, își fac planuri de viitor și noi avem planurile noastre de viitor, dar sunt ale noastre. Nu știu dacă trebuie să ne grăbim undeva (n.r. – oficializarea relației) și dacă o să o facem, probabil o să o facem intim și nu o să știe nimeni”, a mai spus Irina.

David este de origine francez si imparte aceeasi pasiune cu iubita lui, muzica. „L-am întâlnit pe David într-o sesiune. Când l-am văzut, am zis: ce-i cu copilul ăsta? Eram amândoi pierduți în spațiu. Mă văd mamă în curând. Aș vrea să fac nunta în România, să fie o nuntă cu tradiții, cu dezbrăcatul miresei. Nu știu ce-o să înțeleagă prietenii noștri din Franța din asta, dar pentru mine acasă e tot aici. Mama e topită după David, am fost cu el în România și l-am prezentat părinților. A strâns și a spălat toate vasele de la masă când a fost la noi. Mama a fost atât de încântată de el, încât mi-a zis: „Pe ăsta nu-l mai pierzi!”,  a mai spus Irina.

 

 

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns