Simona Halep s-a vaccinat anti-Covid
Stiri din Sport de ultima ora

Simona Halep s-a vaccinat anti-Covid

Simona Halep s-a vaccinat anti-Covid in cursul zilei de miercuri la centrul de la Institutul Cantacuzino.  Sportiva a anuntat din timp ca se va vaccina in momentul in care va fi posibil.

 Care sunt declaratiile facute de Simona dup ace si-a facut vaccinul

La iesirea din centrul de vaccinare, Simona a declarat „Au fost emoții, dar am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine acum. Am făcut vaccinul Pfizer. Consider că e spre binele tuturor acest vaccin și de aceea am hotărât să îl fac. Sper ca tot mai mulți oameni să se vaccineze. Trebuie să fac și rapelul, mă liniștește acest lucru, sunt mai în siguranță după acest vaccin. Dar o să fiu în continuare extrem de precaută. Dacă e singura cale să scăpăm de pandemie, e bine să faci vaccinul” a mentionat aceasta.

„În plan e să joc Dubai. Sunt în recuperare acum și sper să fiu prezentă acolo”, a mai spus sportiva.

In plus Simona a mai mentionat ca va fi prezenta si la Jocurile Olimpice „Voi fi 100% acolo, sper să iau o medalie, indiferent de ce culoare va fi”.

Citeste  Maradona, copilul de aur al fotbalului, a incetat din viata

Simona a fost infectata cu Covid-19 in toamna trecuta, aceasta avand o usoara forma a bolii „Da, sigur o sa ma vaccinez cand o sa fie posibil, fiindca vreau sa se termine odata cu aceasta pandemie”.

Sportiva a spus ca vaccinul o face sa se simta mai in siguranta „Trebuie să fac şi rapelul. Mă linişteşte acest lucru că sunt mai în siguranţă după acest vaccin, dar, în continuare, o să am grijă şi o să încerc să mă protejez cât se poate de mult” a spus Simona.

Atunci cand a fost intrebata daca ii este teama de reactiile adverse care pot aparea, Simona a spus „Sunt bine acum, nu am nimic, nu sunt reacţii adverse, sper să nu am niciodată”.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *