pexels-rodnae-productions-8675072
Stiri Lifestyle de ultima ora

Promisiunea onesta a firmei de pompe funebre Funerare.ro

De multe ori, un cuvant plin de compasiune si de incurajare spus intr-un moment dramatic al vietii nu poate fi uitat niciodata si alina sufletul ingenuncheat de durere. Firma de pompe funebre Funerare.ro face o promisiune onesta apartinatorilor care ii solicita serviciile: vom trece impreuna peste acestea, descoperind si pretuind valoarea vietii persoanei dragi decedate.

Ce cuvinte emotionante prin care acesti profesionisti cu o experienta de 15 ani se pozitioneaza alaturi de familia indurarata si promit ca prin tot ceea ce fac sa onoreze memoria decedatului! O cercetare amanuntita a serviciilor de pe site, a evaluarilor facute de apartinatori care au solicitat pachete funerare demonstreaza ca aceasta promisiune este 100% onesta.

Programul non-stop al firmei spune totul despre implicarea specialistilor. Se poate telefona oricand, se pot solicita serviciile la orice ora, cineva este acolo si preia apelul rabdator, chiar daca persoana care a sunat plange in hohote si este incoerenta un timp.

Nevoia de suport moral in perioada de doliu este maxima. O asemenea atitudine fata de cei aflati in cea mai dureroasa experienta a vietii lor demonstreaza faptul ca specialistii aceia sunt capabili sa cinsteasca prin tot ceea ce fac memoria defunctului.

Dovada de empatie se poate face si prin ofertele de servicii pliabile pe toate pretentiile si pe toate posibilitatile financiare. Sunt apartinatori care abia isi permit cheltuieli minimale pentru decedatul lor. Asta nu inseamna ca nu au respect, ca nu l-au iubit sau ca nu doresc ceea ce este bun pentru el, dar posibilitatile materiale sunt limite de netrecut.

Pentru aceasta categorie de apartinatori exista pachetul social al carui pret este de 2750 de lei si care cuprinde urmatoarele produse si servicii:

-sicriu echipat complet, dar simplu. Prin echipament complet se intelege: perna, lenjerie, cele doua orare, lenjerie pentru interiorul sicriului, capac capitonat, crucea din lemn inscriptionata si panza de pus pe fata decedatului.

Toate sunt lucruri de calitate buna, raportate la pret.

-eliberarea certificatului de deces ca apartinatorii sa nu alerge dupa medicul de familie. Uneori se intampla ca medicul de familie sa fie in concediu pentru cateva zile si atunci acest serviciu reprezinta o adevarata gura de oxigen pentru apartinatori.

-preluarea decedatului de la locul unde a survenit decesul, toaletare completa si imbalsamare;

-eliberarea adeverintei de imbalsamare;

-imbracarea si asezarea defunctului in sicriu;

-transportul la capela si de la capela la cimitir, plus manipularea sicriului;

-depunerea trupului neinsufletit in camera frigorifica pentru 25 de ore, daca acest serviciu se impune.

Apartinatorii trebuie sa se intereseze de acele produse necesare in ziua inmormantarii conform traditiei: batiste, colaci si coliva, uleiul si vinul, prosoapele si doliul de pus in piept si la usa. Sigur ca apartinatorii trebuie sa mearga la cumparaturi, dar sarcina lor este usurata de implicarea profesionistilor firmei in pregatirea defunctului si eliberarea certificatului de deces si a adeverintei de imbalsamare.

Pachetul economic este similar celui social, calitatea si aspectul sicriului diferentiind cele doua pachete de servicii funerare.

Incepand cu pachetul standard si pana la pachetul de lux firma introduce si produsele necesare inmormantarii si serviciul de Consiliere in vederea ceremoniei de inmormantare/incinerare. Machiajul funerar este inclus in toate pachetele funerare, exceptandu-le pe primele doua, fapt care demonstreaza ca firma de pompe funebre prezentata mai sus isi da toata silinta ca decedatii pe care ii pregateste sa fie frumosi si sa le dea celor care vin sa ii vada impresia ca dorm. Coroanele de flori naturale si /sau aranjamentele pentru capacul sicriului sunt introduse la pachetele: premium, silver si gold.

Pe site-ul firmei exista numeroase informatii utile in cazul decesului unei persoane dragi, dar cu siguranta ca apartinatorul este prea trist sa mai poata citi sau sa mai poata intelege ceva.

Exista insa o persoana bine pregatita capabila sa ofere consiliere gratuita ca totul sa decurga conform planificarii.

Firma de pompe funebre Funerare.ro se implica la fel de bine si in organizarea repatrierii romanilor decedati din: Italia, Germania, Belgia, Grecia, Bulgaria, Marea Britanie, Irlanda, Franta, Olanda, Austria, Slovenia, Slovacia, Ungaria, Norvegia, Suedia, Danemarca, Spania in cel mai scurt timp posibil.

Pe site-ul firmei se poate configura si meniul de la parastas, dar si continutul pachetelor cu mancare, iar din magazin se pot solicita produse si servicii funerare de care apartinatorii au nevoie.

In magazin se gasesc: coroane si aranjamente funerare din flori naturale; diferite servicii funerare si sicrie. Sicriul aflat in stoc in acest moment costa 2000 de lei, este din lemn negru cu manerele aurii foarte elegant, diferit de modelele de sicrie care fac parte din pachetele funerare.

Profesionistii firmei prezentate mai sus ajuta apartinatorii sa organizeze si o inmormantare simpla si ieftina, dar si una de lux, cu fanfara sau cor, cu mancare multa si buna in pachetele si sicriu cu aspect opulent.

Este frumos ca memoria decedatilor poate fi onorata cu aceste servicii care au in vedere pregatirea excelenta a trupului neinsufletit, organizarea perfecta a ceremoniei de adio si a parastasului si pregatirea minutioasa a mormantului.

Intr-un sicriu de calitate, pe o lenjerie nou si perfect curata cel drag va dormi somnul de veci, iar apartinatorul va avea sufletul impacat ca a facut tot ceea ce se cuvenea.

O atentie sporita merita si persoanele care au venit sa il conduca pe ultimul drum, de aceea meniul de la parastas trebuie sa fie bogat si hranitor, iar in pachetelele cu mancare, cei care nu pot veni la masa, sa gaseasca alimente bune si proaspete. Fie ca este vorba de o inmormantare in tara, fie ca este vorba de o repatriere, Funerare.ro ramane alaturi de apartinator pana ce acesta are sentimentul datoriei implinite fata de defunct.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns