Stiri Lifestyle de ultima ora

Afla de unde iti poti achizitiona haine romanesti.

 

Daca iti doresti sa iti cumperi haine romanesti 100%, concepute si produse in Romania de catre designeri nostrii acceseaza urmatoarele magazine online.

Tot mai multe persoane au ajuns sa fie mai interesate de achizitionarea hainelor romanesti. Produsele romanesti sunt apreciate pentru calitatea , orginalitatea si pentru aspectul cu totul desavarsit.

Daca te-ai decis sa iti achizitionezi un produs romanesc atunci vezi in cele de mai jos magazinele online din care poti achizitiona hainele dorite.

The Room Showroom

Aici sunt promovati designerii romani dar si bradurile cu atitudine. The Room Showroom este atat un magazin online cat si unul fizic pe care il vei gasi in Bucuresti, pe strada Episcopiei, nr.6. Acest magazin are in portofoliu peste 38 de branduri printre care mentionam Muna, Koja Concept, Lyria, Chotronette, Framboise, Ramelle dar si multi altii.

Band of Creators

In cadrul acestui magazin vei gasi doar produse realizate de designerii romani. Magazinul fizic il vei putea gasi pe trada Benjamin Franklin, nr.4. In cadrul acestui magazin vei gasi atat haine cat si accesorii si incaltaminte. In Band of Creators sunt 48 de designeri romani : Afmf, Chic Utility, Marami, Metamorphoza, Parlor, Ioana Ciolacu, Nico Carp, Lemnia si multi altii.

De aici vei putea cumparat imbracaminte , incaltaminte dar si genti, accesorii si bijuterii.

Eris Design

Magazinul online Eris Design are numeroase produse create de marii designeri din Romania precum Gabriella Olar, Gina Gramus, Ancolette, Andreea Cioban, Antoanelle dar si multi altii.

D248

In D248 vei gasi haine realizate de designerii romani precum : Monom, Ambra Design, Bluzat, Bianca Hristea, Couture de Marie, Maressia, Sac Bags si altii.

Aria Trends

Aria Trends este un magazin de haine romanesti dar care si realizeaza creatii la comanda. In acest magazin online vei gasi designeri precum Aida Lorena, Monarh, Traces of Heels dar si multi altii.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns