Stiri Lifestyle de ultima ora

Cum poti evita durerile de spate atunci cand lucrezi la birou.

Afla in cele de mai jos cum poti evita durerile de spate atunci cand lucrezi la birou. Cu siguranta atunci cand stai cel putin opt ore pe zi la birou ai dureri de spate, umeri sau de gat.

Durerile se amelioreaza de indata ce ai o perioada mai activa. Postura incorecta a corpului poate fi daunatoare pe termen lung deoarece poate cauza curbarea coloanei vertebrale.

Medicii recomanda ca la fiecare 30 de minute de stat pe scaun sa iei o pauza de un minut in care sa iti dezmortesti articulatiile.

Afla ce poti sa faci sa te asiguri ca nu vei mai resimti discomfort atunci cand te asezi pe scaun:

Trebuie sa te asiguri ca scaunul tau este confortabil – atunci cand lucrezi la birou trebuie sa ai parte de un scaun cat mai confortabil si cat mai calitativ. Este recomandat ca scaunul de la birou sa fie aiba un suport de picioare pe care angajatul sa se poata relaxa la locul de munca ori de cate ori simte nevoia.

Este necesar sa ajustezi inaltimea scaunului – daca inaltimea scaunului este prea mare atunci vei ajunge sa te apleci asupra monitorului si a tastaturii. Este recomandat ca inaltimea scaunului sa fie ajustata astfel incat sa fii la acelasi nivel cu monitorul.

Ia o scurta pauza la fiecare 30 de minute lucrate – daca activitatea de la locul de munca iti permite atunci este recomandat sa iti iei o pauza la fiecare 30 de minute lucrate. Fa un obicei din a lua pauze scurte deoarece se vor dovedi a fi un real ajutor.

Fa tot ce poti pentru a avea o postura corecta –  exercitiile fizice, inotul sau mersul pe bicicleta te vor ajuta sa iti imbunatatesti postura.  Exercitiile cu greutati sunt perfecte pentru intarirea musculaturii spatelui.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns