Shakira si Gerard Pique au luat o decizie surprinzatoare
Stiri de ultima ora Mondene

Shakira si Gerard Pique au luat o decizie surprinzatoare

Shakira si Gerard Pique au confirmat in luna iunie a acestui an ca se despart dupa 11 ani de relatie. Cei doi au doi fii impreuna, Milan in varsta de 9 ani si Sasha in varsta de 7 ani.

Ce decizie surprinzatoare au luat cei doi?

Shakira si Gerard Pique se vor intalni in Statele Unite pentru a stabili custodia celor doi fii. Pentru binele copiilor, fostul cuplu a ales sa plece intr-o ultima vacanta in formula completa.

„E o nebunie. Merg în vacanță în Bahamas. Vor juca rolul unei familii fericite. La întoarcere, în Spania, vor semna actele de separare”, s-a relatat in publicatia Marca.

Motivul despartirii se pare ca ar fi fost aventura pe care Pique a avut-o cu o chelnerita. Cu toate astea, fostul cumnat al artistei sustine ca adevaratul motiv al despartirii a fost de fapt banii.
„O persoană foarte, foarte apropiată de Pique m-a asigurat că nu este vorba despre infidelitate în cazul lor. Despărțirea a fost o mare surpriză, la fel și comunicatul trimis de Shakira. Acum 3 ani, pandemia și criza mondială au creat noi probleme și ceva s-a întâmplat. Acela a fost momentul-cheie al relației lor. Au decis să aibă o relație deschisă. Înțelegerea a fost la modul: «Tu faci ce vrei, iar eu fac ce vreau», dar în public rămânem un cuplu”,  a explicat jurnalistul Jose Antonio Aviles.

Citeste  Kylie Jenner a vorbit despre depresia postnatala

Shakira nu s-a vazut niciodata ca o sotie. „Ca să fiu sinceră, căsătoria mă sperie. Nu vreau ca el să mă vadă ca pe o soție. Vreau să mă vadă ca pe o iubită, ca pe prietena lui. Vreau să îl țin mereu în priză. Vreau ca el să creadă că orice este posibil în funcție de comportamentul lui”,  a declarat in trecut artista.

„Niciodată nu am fost un cuplu tradițional. Nu avem un acord scris prin care ne împărțim treburile casnice. Dar amândoi suntem părinți dedicați și încercăm să ne sprijinim reciproc. Nu știm cum să facem altfel lucrurile. Uneori e greu când unul dintre noi nu își poate vedea copiii timp de o lună sau mai mult. E greu, dar reușim să ne sunăm prin Facetime așa că suntem tot timpul conectați și acest lucru ajută foarte mult”, a mai spus aceasta.

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns