Stiri Lifestyle de ultima ora

28 septembrie – Luna Noua in Balanta aduce schimbari importante

Luna Noua in Balanta apare pe cerul Romaniei pe 28 septembrie, la ora 21.30. Este un moment care declanseaza multe schimbari in destinul tuturor zodiilor, iar cuvantul de ordine este armonie.

Luna noua inseamna sfarsitul unui ciclu si inceputul unuia nou, de 28 de zile. Indiferent de semnul zodiacal, cu totii vom simti, incepand cu 28 septembrie,  ca ni se deschid noi drumuri, ca punem capat unei etape si incepem o alta faza a vietii noastre, in care vom fi preocupati de armonie si echilibru. Nu sunt date uitarii suferintele, certurile, problemele trecutului, dar Luna Noua in Balanta ne ajuta sa ne schimbam perspectiva, sa aruncam bolovanii trecutului, care ne impovareaza, si sa privim lucrurile cu mai multa intelepciune.

Energie pozitiva si putere intuitiva

Luna Noua de pe 28 septembrie 2019 cade la 5 grade in semnul zodiacal al Balantei si ne aduce dragoste, buna dispozitie si noroc. Puternica dorinta de echilibru pe care o vor simti toate semnele zodiacului se manifesta in orice plan al vietii noastre : sentimental, financiar si spiritual. Agitatia din ultimele saptamani se “topeste” si lasa loc unui aspect planetar frumos si mult mai calm. In urmatoarele saptamani ne putem astepta sa fim mai interiorizati, mai spiritualizati si cu o putere intuitiva mult mai mare. Este un bun moment sa intoarcem pagina, sa avem un nou start, indiferent de domeniu. Nu va temeti sa luati decizii radicale; contextul e favorabil si veti avea intuitie si inventivitate pentru a progresa in ceea ce v-ati propus.

Asadar, nu uitati, momentul Luna Noua este considerat esential pentru a incepe actiuni importante, pentru a renunta la obiceiurile proaste, pentru a aduce schimbari in planul carierei. Tot ceea ce incepeti acum are sanse mai mari de realizare.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns