2020GG-03
Stiri Lifestyle de ultima ora

5 sfaturi pentru alegerea celor mai apreciate coșuri cadou cu orice ocazie

Un obicei internațional foarte des întâlnit în țările dezvoltate a devenit foarte popular și în România: oferirea de cosuri cadou gourmet, cu diverse ocazii. Este vorba despre mix-uri de produse preponderent alimentare, mai ales cafea, dulciuri și băuturi alcoolice rafinate. Totul este ambalat sub forma unui coș propriu-zis, a unui pachet sau în alte forme. Astfel de coșuri cadou sunt oferite de companii angajaților și partenerilor de afaceri de Sărbători precum Crăciun, Paște sau 1-8 martie. Unele firme oferă coșuri cadou și de 1 iunie, angajaților care au copii.

Coșurile cadou pot fi oferite și între persoane fizice, în orice tip de relație, personală sau profesională. Se pot alege coșuri cadou pentru nași, fini, părinți, prieteni, rude mai mult sau mai puțin apropiate, colegi de serviciu, șefi, colaboratori etc. Adesea se aleg coșuri cadou și pentru momente aniversare. În funcție de context și de natura relației, se pot alege anumite aranjamente pentru coșul cadou.

Iată mai jos 5 sfaturi pentru alegerea unui coș cadou oferite de gourmetGIFT.ro, specialistul în materie de coșuri cadou corporate și coșuri cadou gourmet în general. Sfaturile pot fi utilizate de toți cei care dorescă să pregătească singuri un coș cadou pentru cineva drag, deși cea mai confortabilă variantă este cumpărarea online direct a unor astfel de pachete de produse, pregătite doar pentru a fi dăruite.

  1. Numai produse premium, exclusiviste

Un coș cadou veritabil trebuie să conțină doar produse de înaltă calitate, produse din gamele premium, indiferent că vorbim despre cafea, băuturi alcoolice, ciocolată, selecții de dulciuri sau alte produse gourmet. Pentru a garanta caracterul festiv, coșul cadou ar trebui să conțină pe cât posibil produse exclusiviste, care nu se găsesc în orice magazin și care nu sunt de obicei cumpărate la scară largă de către consumatori. Astfel, va fi o experiență specială, cu produse premium, deosebite.

  1. Potrivire între produse, o anumită tematică

Coșul cadou trebuie să poată transmite mesaje celui care îl primește – poate fi vorba despre iubire, grijă, mulțumire, recunoștință, prietenie etc. Produsele trebuie să transmită un mesaj unitar, să se potrivească între ele, dar și cu tipul de relație între expeditor și destinatar. Nu este de ajuns să pui împreună produse fel de fel și să ai un coș cadou reușit. Te poți inspira din creeațiile existente în magazine online de coșuri cadou de Crăciun, coșuri cadou de Paște sau coșuri cadou pentru orice ocazie.

  1. Design elegant în ansamblu

Dacă oferi un coș cadou, indiferent de ocazie, totul trebuie să arate pur și simplu wow! De la ambalajul produselor, la aspectul produselor împreună, trebuie să fie o primă impresie excelentă când cel ce primește cadoul privește darul în ansamblu. Mai departe, pe măsură ce sunt descoperite toate produsele, din nou este important ca designul elegant să fie impresionant. Produsele premium au de obicei ambalaje cu design rafinat, tocmai de aceea este importantă alegerea acestora.

  1. Coș sau un alt suport potrivit cadoului

Coșul cadou nu ar trebui să fie un simplu mix de produse într-o pungă cadou sau într-o cutie oarecare. Coșul în sine sau un alt suport trebuie să fie impresionant, la fel ca produsele gourmet din interior. Dacă ne referim la coșuri cadou de Crăciun sau la coșuri cadou de aniversare, este bine ca ambalajul să fie unul festiv, elegant, atractiv, deosebit.

  1. Mărci premium și de lux

Brandurile sunt importante atunci când alegi produse pentru un coș cadou. De preferat este să eviți mărcile proprii de retailer sau brandurile economice, atmosfera festivă este asigurată doar de branduri premium și de lux. Când faci un cadou, nu doar calitatea produselor gourmet este relevantă, ci și marca acestora, eticheta, oricât de superficial ar putea să pară. Mărcile premium și de lux nu au întâmplător acest statut, ci sunt o promisiune, chiar o garanție a nivelului ridicat de calitate.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns