Stiri Lifestyle de ultima ora

Ce ne aduce Anul Tigrului de Apa

1 februarie inseamna debutul anului Tigrului de Apa, conform zodiacului chinezesc. Semnifica energie si curaj, pentru toate zodiile si, pana pe 21 ianuarie, 2023, aduce imbunatatiri pe toate planurile: sentimental, afaceri, cariera. Sunt insa si semne zodiacale care, chiar daca nu se pot plange de Anul Tigrului, au mai putine sanse de reusite mari.

TIGRU

Va fi un an complicat, tinand cont ca nativii intra in contradictie cu zeitatea anului. Dar vor fi si oportunitati: promovari la locul de munca, bani in plus. Atentie la semnarea de documente sau contracte, cititi totul cu atentie. In dragoste, norocul se lasa asteptat. Cei singuri, nu-si vor gasi sufletul pereche. Sanatatea ridica probleme; nu strica sa va faceti analize mai des.

IEPURE

La serviciu si in afaceri, va fi un an norocos. Tigrul de apa aduce sansa inclusiv in viata sentimentala. Si in plan financiar sunt vesti bune: e posibila obtinerea unor bani de la rude mai in varsta. Nativii singuri au multe oportunitati, mai ales din aprilie pana in septembrie. Apoi, sansele scad. Cei casatoriti se bucura de armonie in familie. Posibila extindere a familiei, prin venirea pe lume a unui copil.

DRAGON

2022 va fi un an greu, dar puteti naviga usor daca nu va propuneti mari schimbari. Pentru Dragoni, Tigrul de Apa e periculos. Dragonii trebuie sa stea linistiti, sa nu incerce actiuni spectaculoase, pentru ca nu vor iesi bine. Deci daca vizati schimbarea serviciului, a locuintei sau casatoria, e mai bine sa le amanati pentru dupa 21 ianuarie, 2023. Asadar, fiti conservatori. Mare atentie : nu va plangeti de nimic. Daca o veti face, atrageti energii negative.

SARPE

Nici pentru serpi nu e un an stralucit. La serviciu, au parte de barfe si vorbe rele. Tigrul s-ar putea sa va indemne sa ripostati dur. Nu e cazul. In plan sentimental, barbatii Sarpe sunt mai norocosi, ar putea intalni femeia visurilor. In familie vor fi certuri mai frecvente si mai aprinse ca de obicei. Tineti-va nervii sub control – sfat valabil si pentru locul de munca – si fiti temperati. Banii nu se lasa asteptati, dar nu ii castigati usor. Sanatatea Sarpelui nu e cea mai buna, dar daca va odihniti veti trece mai usor de starile in care nu va simtiti in forma.

CAL

Conform predictiilor astrologilor chinezi, Calul va avea un an bun, desi nu extraordinar. In planul carierei, sunt posibile schimbari favorabile. La fel si in afaceri; exista posibilitatea extinderii afacerii spre alte domenii mai rentabile. La serviciu sau in afaceri, puteti conta pe ajutorul prietenilor. Pentru Cal, anul Tigrului de Apa inseamna mai multa miscare, in sensul ca veti avea o viata sociala mai bogata. Sanatatea e foarte buna, iar in dragoste se pot intampla evenimente fericite. Va casatoriti sau cunoasteti pe cineva si veti avea o relatie de lunga durata.

BIVOL

Intervalul 1 februarie 2022 – 21 ianuarie 2023 va fi mai bun decat anul 2021. Asta nu inseamna ca va fi un an linistit. Vor fi destule momente de agitatie si munca multa. Daca Bivolul doreste sa faca o mare schimbare in acest an, va reusi, dar dupa ce va avea de trecut foarte multe obstacole. In privinta banilor, cel mai bine e sa nu riscati. Nu va aventurati in plasamente hazardate sau in cheltuieli pentru obiecte inutile. Viata sentimentala va fi armonioasa, iar nativii casatoriti ar putea face (inca) un copil.

MAIMUTA

Tigrul de Apa aduce multe suisuri si coborasuri nativilor Maimuta. In plan personal se anunta certuri, multe dintre ele violente, si despartiri. Nativii necasatoriti vor cunoaste persoane noi, dar relatia nu va dura. Financiar, sunt posibile unele pierderi. Se strica un obiect de valoare. Sau scade intr-un fel venitul familiei. Sau apar cheltuieli neprevazute. Maimuta trebuie sa fie foarte temperata, si financiar, si emotional si nervos in acest an. Nu va reusi de fiecare data si acest lucru se va rasfrange asupra starii psihice.

COCOS

Tigrul de Apa il va rasfata pe Cocos. Va fi un la superlativ. La serviciu, urcare in ierarhie, deci bani mai multi si belsug. Viata sociala va fi foarte bogata si veti face cunostinte noi care va vor ajuta profesional sau in afaceri. Vestile nu sunt la fel de bune pentru nativii Cocos singuri. Vor ramane singuri. Nu pentru ca nu vor avea sansa sa intalneasca pe cineva, ci pentru ca sunt foarte pretentiosi. Sanatatea e buna.

CAINE

2021 a fost un an greu pentru Caine, iar cei nascuti in aceasta zodie incep acum sa-si revina, dupa cum anticipeaza astrologii chinezi. La serviciu au idei bune si inspiratie si nu trec neobservati. Nu vor fi bani mai multi pentru nativii Caine, dar parca nici cheltuielile nu vor fi asa epuizante ca anul trecut, deci, per total, nu sunt probleme financiare. In viata de cuplu se manifesta o lipsa de comunicare. Aceasta va duce la certuri urate, dar nu exista pericolul despartirilor.

MISTRET (PORC)

Desi in plan profesional, toate merg struna – avansari, mariri de salariu, schimbarea job-ului – in privinta vietii personale sunt posibile momente foarte neplacute, cu certuri si despartiri. Cel mai probabil nativii Porc afla despre partener/a unele lucruri care ii revolta si peste care nu pot trece. Sanatatea fizica va fi buna, pana intr-un anumit punct, in sensul ca starile de nervi si agitatie emotionala isi pot pune amprenta si asupra fizicului.

SOBOLAN

Prima parte a anului decurge linear, fara evenimente speciale. In a doua jumatate insa, Tigrul de Apa devine mai generos si la serviciu sunt posibile succese care se transforma in prestigiu si bani. In privinta vietii amoroase, nu e un an promitator. Nativii Sobolan singuri mai au de asteptat si nu isi vor intalni sufletul pereche in lunile urmatoare. Cei in cuplu nu au parte de armonie. Se vor enerva usor (si ei, si partenerii) si de aici apar certurile.

CAPRA

Va fi un an bun, desi nu lipsit de greutati. Agila, Capra va reusi sa sara peste obstacole. Acestea vor fi in special in activitatea profesionala, dar si legat de bani. Nativii din Capra ar putea dori sa faca un credit mare, de exemplu, si vor avea unele piedici la banca. Sau vor cere o marire de salariu si se vor lovi de unele obstacole.  In privinta vietii sentimentale, nativii din Capra sunt cei mai norocosi in anul Tigrului de Apa. Astfel, si cei singuri vor intalni pe cineva cu care sunt in compatibilitate maxima si vor intemeia o relatie de lunga durata care duce la casatorie. Si cei care au deja o familie vor trai momente frumoase si se vor bucura de armonie.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns