Stiri de ultima ora din Turism

Iti doresti sa iei cina in cele mai neobisnuite restaurante din lume?

Cauti experiente noi? Vrei sa servesti cina in cele mai neobisnuite restaurante din lume? Atunci vei regasi mai jos un top cu cele mai deosebite locatii din intreaga lume.

Iata care sunt acestea

Restaurantul Ithaa din Maldive

Daca vrei sa te bucuri de o cina subacvatica atunci acesta este restaurantul perfect pentru tine. Pana si numele acestuia este unul pe masura “ Ithaa” inseamna “ mama perlei”.  Ca sa poti patrunde in interiorul restaurantului ai nevoie de un jet ski dupa care trebuie sa urmezi un drum in spirala. Aici te vei putea infrupta cu fel de fel de preparate.

Restaurantul Bird`s Nest din Thailanda

Daca vrei sa mananci intr-un restaurant in forma de cuib de pasare atunci trebuie sa ajungi in Thailanda. Acest restaurant se afla la 5 metri inaltime si iti ofera intimitatea de care ai nevoie. Chelnerii se folosesc de tiroliene pentru a se putea deplasa.

Restaurantul Vertigo din Bangkok

Acest restaurant se regaseste tot in Thailanda. Restaurantul Vertigo este deosebit datorita formei sale alungite care iese deasupra cladirii. Practic, aici vei avea senzatia ca plutesti deasupra orasului.

Restaurantul Huvafen Fushi din Maldive

Maldive este o destinatie de lux care poate cuceri inima si celei mai pretentioase persoane. Restaurantul Huvafen Fushi impresioneaza pintr-o piscina care straluceste in timpul noptii.

Restaurantul Grota din Thailanda

Tot in Thailanda vei gasi restaurantul Grota situat intr-o pestera calcaroasa. Specialitatea acestui restaurant sunt fructele de mare la gratar.

Restaurantul Palazzese din Italia

In satul de pescari Polignano a Mare vei gasi Restaurantul Palazzese care este situat intr-o pestera la malul marii. Aceasta grota a fost folosita inca din anul 1700. Doar aici te vei putea bucura de bucataria italieneasca.

Restaurantul Vista din Cambodgia

Restaurantul Vista este situat pe apa iar un singur pod il leaga pe acesta de hotelul Song Saa Private Island. Mancarea este atent preparata de bucatari faimosi.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns