Anna Kendrick vorbeste despre ce se intampla pe platourile de filmarea francizei Twilight
Stiri de ultima ora Mondene

Anna Kendrick vorbeste despre ce se intampla pe platourile de filmarea francizei Twilight

Anna Kendrick a interpretat-o pe Jessica Stanley  in franciza Twilight si are numeroase amintiri de pe platourile de filmare, din pacate unele dintre ele nu sunt tocmai frumoase.

Iata ce a declarat actrita

Intr-un interviu acordat Vanity Fair, Anna Kendrick a declarat  „Îmi aduc aminte cum tenișii mei Converse erau complet uzi și cum gândeam că ‘Știi, acesta este un grup de oameni cu adevărat minunat și sunt sigură că, în alte momente sau în alte condiții, chiar am fi devenit prieteni, însă acum îmi vine să omor pe toată lumea’”.

Vedetele din rolurile principale si anume Kristen Stewart, Robert Pattinson și Taylor Lautner au avut aceleasi neplaceri. Anna Kendrick este convinsa sa in situatii diferite ar fi devenit foarte buni prieteni. Din cauza situatiilor neplacute pe care le-au intampinat relatia dintre ei a devenit destul de tensionata.

„Se formase un fel de legătură”, a mai spus Kendrick. „Era ceva anume, ca atunci când treci printr-un eveniment traumatizant, așa cum îți imaginezi oamenii care supraviețuiesc unei luări de ostatici și se creează o legătură pe viață” a mai spus actrita.

Un moment impresionant din viata Annei si care a fost  apreciat de fani este discursul pe care aceasta l-a sustinut la terminarea liceului. Anna Kendrick sustine ca meritul acelui discurs  nu este al ei ci al lui Kristen Stewart.

„De fapt lumea se uită la reacția lui Kristen Stewart din timpul discursului și acesta este lucrul care emoționează”, a mai explicat Anna Kendrick. „Modul în care ea a reacționat este ceea ce i-a făcut pe toți să aprecieze mai mult acel moment” a mentionat Anna.

Anna este o celebra actrita si cantareata din Statele Unite care s-a facut remarcata atat pentru rolul sau in filmele “Twilight” cat si pentru rolul din pelicula “ Pitch Perfect”.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns