Stiri Internationale de ultima ora

Romanul insurat cu un batran vicar englez a ramas vaduv

Romanul Florin Marin e o celebritate in Marea Britanie. Si nu numai. In varsta de 27 de ani, tanarul a fost casatorit cu un vicar, Philip Clements, in varsta de 81 de ani. A jurat ca e dragoste, si nu interes.

Numit de presa din Albion si “jucaria sexuala” a vicarului, Florin Marin a ramas acum vaduv. Vicarul a murit recent, iar romanul e mostenitorul a cel putin 150.000 de lire sterline plus asigurarea de viata a varstnicului sot. Din Bucuresti, el a intrat prin telefon la o emisiune a canalului ITV si a spus, din nou, ca e vanator de bani si ca varsta nu conteaza, atunci cand intre doua persoane “e o chimie.” Totusi Florin Marin a recunoscut ca ii plac banii. “Dar cui nu-i plac ?” a spus tanarul in emisiunea ITV.

Cei doi s-au cunoscut printr-o aplicatie de dating, iar apoi Philip a plecat in Romania, ca sa fie alaturi de Florin.

“Nu sunt un vanator de averi. Mi-am iubit sotul” – a spus tanarul ramas vaduv.

Citeste  Arabia Saudită nu s-a calificat în Comisia ONU pentru Drepturile Omului

Romanul a povestit ca ultimele cuvinte ale vicarului au fost “noapte buna, te iubesc, ne vedem maine dimineata. Vreau sa mor fericit” – ceea ce s-a si intamplat a doua zi dimineata. Fostul reverend si-a vandut proprietatea din Anglia, ca sa-i cumpere iubitului un apartament in Bucuresti.

Familia vicarului e scandalizata

Inca de la inceputul relatiei, familia vicarului a fost revoltata si a incercat sa-l convinga pe batran ca Florin Marin vrea doar sa-i manance banii. In zadar. Vicarul a facut si pasul cel mare acum doi ani, casatorindu-se cu Florin. Fratele vicarului, Tony Clements, 71 de ani, fost lucrator la posta, a declarat ca a vorbit prima oara cu Florin doar cand tanarul l-a sunat sa-l anunte ca Philip a murit.

Miriam

sursa foto: ITV

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *