Ministrul Muncii declara ca salariile la stat sunt foarte bune
Stiri Economice de ultima ora

Ministrul Muncii declara ca salariile la stat sunt foarte bune

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a declarat ca salariile la stat sunt foarte bune. In plus toate functiile angajatilor la stat sunt stabile.

Iata ce a declarat Ministrul Muncii

„Salariile sunt foarte bune în sistemul public. Cei care se tem de mine sunt cei care ştiu că aceste salarii sunt bune, funcţiile sunt stabile şi le cer performanţă. În momentul în care, prin comparaţie cu sistemul privat, în sistemul public se câştigă bine, orice manager cere performanţă unor oameni care sunt plătiţi din bani publici, indiferent de funcţia lor”, a mentionat Violeta Alexandru.

Ministrul Muncii a mai transmis ca nu ii sustine pe cei care lucreaza la stat si care stau pe Facebook in loc sa munceasca.

„Îi văd pe cei care fac performanţă. Am vorbit public despre casele judeţene de pensii care au ajuns la zero cu dosarele de recalculare. Până în această perioadă nu m-au simpatizat, dar au văzut că se poate. Tuturor acestor oameni le-am mulţumit public. Ei ştiu că sunt un om corect.

Citeste  Trei sferturi din gospodăriile din România au acces la internet

Nu, nu sunt nici prietena şi nici susţinătoarea celor care lucrează în sistemul public şi aşteaptă să treacă timpul, celor care stau pe Facebook ca să spună despre mine fel şi chip, celor care ar face orice altceva, mai puţin să muncească. Nu, nu sunt susţinătoarea acestor oameni, sunt ai dumneavoastră. Sunt cei pe care i-aţi pus în sistem şi i-aţi obişnuit să îşi ia salarii şi beneficii degeaba. Nu sunt deloc susţinătoarea acestor oameni, sunt a celor care muncesc din sistemul public” a mai declarat Violeta Alexandru.

„Repet, îi văd pe toţi colegii mei care au făcut performanţă şi care au făcut eforturi să ducă numărul de dosare în prima calculare, respectiv în recalculare la zero. Bravo lor!”, a mentionat in final Ministrul Muncii.

Oamenii ar trebui sa isi pretuiasca mai mult locul de munca. Cu cat se vor implica mai tare cu atat sansele de promovare vor fi mai mari.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *