Stiri Lifestyle de ultima ora

Solutii mici pentru probleme mari: cum putem fi mai fericiti ?

De nenumarate ori, cand avem o stare proasta, putem depasi momentele dificile cu mici trucuri. Sunt gesturi si atitudini care ne pot scoate din tristete fara efort.

Ne putem elibera de stres, griji sau suparari daca mergem mai vioi. Cercetatorii au ajuns la concluzia ca un mers vioi, cu spatele drept si capul sus, ne ajuta sa redevenim mai increzatori in propriile forte. Ceea ce proiectam in exterior e esential pentru modul in care ne vad ceilalti. Daca mergeti abatuti, cu spatele plecat si daca ne taraim picioarele, ne vom afunda in starea de tristete. Asadar, mergeti in ritm alert, miscand bratele, iar femeilor li se recomanda sa-si puna pantofi cu toc daca nu se simt in forma. Mersul pe tocuri le face pe femei sa se simta mai frumoase, arata studiile cercetatorilor americani.

Zambiti, va rog !

Un zambet poate face adevarate minuni pentru starea noastra. O gura cu colturile lasate in jos ne da o mina nefericita, deci daca zambim chipul nostru devine mai senin si mai luminos. Atunci cand zambim, creierul secreta mai multa endorfina si ne simtim mai bine.

Fiti constienti de ce e bun in viata voastra

O vorba spune “fa rai din ce ai”. Este exact ce trebuie sa facem, sa constientizam binecuvanturile din viata noastra. Daca sunteti nemultumiti de viata pe care o aveti, ganditi-va la lucrurile bune din viata. Daca stim sa ne bucuram de ceea ce e bun in viata noastra, nu vom resimti lipsurile cu atata intensitate. Mai ales ca unele lipsuri sunt total subiective si sunt mai mult in mintea noastra.

Uitati si iertati

Daca trecem prin momentele grele din cauza unor persoane sau a unor situatii, nu trebuie sa persistam in amintirile urate. Incercati sa aduceti echilibru si vindecare emotionala. Acestea se pot obtine daca ne stergem din minte, atat cat putem, clipele sau vorbele urate. In plus, iertarea e esentiala pentru a ne simti armoniosi. Indiferent de cat v-au gresit anumite persoane (parteneri, colegi), iertati-i. Daca acordam iertarea ne facem noua un bine, in primul rand. Nu e nevoie sa aveti o discuta fata in fata, ci doar ca in sufletul nostru si in mintea noastra sa ne gandim ca i-am iertat.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns