Zani vs Gheboasă, o luptă cu un final neașteptat
Stiri din Sport de ultima ora

Află ultimele știri din sport: Zani vs Gheboasă, o luptă cu un final neașteptat

Fanii înfocați ai sporturilor au acum o nouă sursă de informații – o platformă de știri online în care pot descoperi ultimele noutăți în materie de sport. Oricare ar fi sportul pe care îl preferi, vei avea ocazia de a afla cele mai interesante știri din lumea acestuia: urmărește sportivii preferați, urmărește evoluția acestora și bucură-te de rezultatele bune pe care le înregistrează aceștia ori de câte ori ai ocazia. Noua platformă poate fi accesată oricând pentru a afla tot ce mișcă în lumea sportului.

Ca să fii convins că lucrurile stau într-adevăr în acest fel și că pe noua platformă vei găsi cele mai interesante și actuale știri din sport online, iată câteva informații despre Gala RXF. Este vorba despre o gală live în care Zani și Gheboasă s-au luptat strâns, și-au ținut fanii cu sufletele la gură și au dus la final o luptă impecabilă, cu răsturnări de situație neașteptate.

Zanni vs Gheboasă, o gală live de excepție

Zanni, unul dintre „supraviețuitorii” celei mai crâncene competiții, Survivor România, și-a arătat încă o dată puterea de a depăși orice situație limită și de a trece cu bine peste orice încercare. De data aceasta a făcut-o intrând în competiție cu Gheboasă pe care a reușit să îl învingă într-o luptă aprigă, cu surprize plăcute pentru unii, dar neplăcute pentru alții. Dovada acestui meci este ceea ce poate fi găsit de oricine drept Zani vs Gheboasa LIVE Gala RXF.

Citeste  Picioarele lui Ibrahimovici, tăiate cu fierăstrăul

Zanni doar ce și-a făcut debutul în lumea sporturilor de contact, deși antrenamentele pentru a fi în cea mai bună formă se desfășoară de luni bune. În același timp, trapperul Gheboasă este dispus să accepte orice provocare, ba mai mult, să facă față chiar și unei înfrângeri. Cu o mare doză de optimism și cu gândul că orice se va întâmpla până la final, fiecare dintre cei doi va da tot ce este mai bun, lupta a început.

Deși Gheboasă era văzut deja câștigător din primele momente ale meciului, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. De la agresivitatea deosebită pe care o prezintă Gheboasă în primul tur, la final cele mai furtunoase aplauze îi revin lui Zanni care s-a întrecut în agresivitate cu el și a reușit să îl pună la pământ.

După meci…

Părerile au fost împărțite, însă un lucru merită remarcat: modul frumos în care a câștigat Zanni meciul, chiar dacă acesta nu a avut experiență în acest sens. Mai mult decât câștigarea unui meci, Zanni a câștigat și respectul spectatorilor, mulți dintre aceștia aruncând cu vorbe nu tocmai de apreciat asupra lui Gheboasă. Cu toate acestea, Gheboasă se simte învingător, lucru pe care îl susține într-o postare de pe o rețea de socializare unde susține că a câștigat din orice punct de vedere.

Citeste  Ce trebuie sa stii despre renumita invelitoare de tabla faltuita pentru acoperisuri?

De apreciat un meci frumos, din care au avut de câștigat mai ales fanii celor doi luptători, mai ales că au putut urmări o partidă pe cinste.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns