Daniel Oprita face cel mai asteptat anunt al anului
Stiri din Sport de ultima ora

Daniel Oprita face cel mai asteptat anunt al anului

Daniel Oprita a facut cel mai asteptat anunt al anului despre situatia Stelei. Steaua a promovat in Liga 2 dar nu vor avea drept de promovare in Liga 1 din cauza privatizarii clubului. Aceasta informatie a fost intarita chiar de antrenorul principal al echipei.

Care este anuntul facut de Daniel Oprita

Visul Stelei de a reveni din nou pe stadioanele din Liga 1 dupa doar un sezon de Liga 2 sunt pe cale sa se spulbere. Adrian Bumbescu a fost cel care a dat vestea uriasa pentru echipa.

„N-am depus de la început un proiect pentru Liga 1. Din ce știu eu, doi ani de zile nu vom putea promova. Societatea va fi privatizată, dar nu s-au făcut alte demersuri necesare”, a spus Bumbescu.

Daniel Oprita, fostul atacant al Stelei a confirmat cele spuse de Adrian Bumbescu si a afirmat ca si el stia acest lucru chiar inainte de disputarea barajului cu Afumati.

Daniel Oprita a vorbit deschis despre situatia actuala a Stelei „Am văzut și eu ceea ce a declarat nea Adi Bumbescu și vă pot spune că știam și eu aceste lucruri. Însă, noi cei de la echipă trebuia să ne concentrăm doar pe partea sportivă și pe ceea ce aveam noi de făcut pe teren.

Citeste  Picioarele lui Ibrahimovici, tăiate cu fierăstrăul

Din câte am înțeles nu prea mai este timp să demarăm toate procedurile pentru privatizare sau aducerea unui patronat la club ca să ne putem încadra în toate chestiunile legale în vederea obținerii dreptului de promovare încă din primul sezon de Liga 2. Asta este situația, iar eu nu am ce face mai mult de atât. Este foarte posibil să nu avem dreptul de promovare încă din primul an de B. Eu acest lucru îl știu acum”, a spus Oprita.

Steaua a castigat meciul cu Afumati cu un scor remarcabil de 4-1 iar asta i-a adus si mai mult in atentia publicului.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *