Untold sustine ca poate face festival doar cu vaccinati
Stiri divertisment de ultima ora

Untold sustine ca poate face festival doar cu vaccinati

Directorul de comunicare si marketing la Untold, Edy Chereji a spus ca festivalul se va putea organiza doar pentru persoanele vaccinate.  Acesta a spus ca s-ar putea sa revina asupra deciziei si ca poate permite participarea la festival si celor care prezinta un test negativ sau celor care au trecut prin boala.

   Iata ce a mentionat Edy Chereji cu privire la Untold

„Din punct de vedere logistic, din punct de vedere artistic, din punct de vedere a ceea ce depinde de noi, suntem pregătiți de UNTOLD, dar să vedem cum arată această Hotărâre în forma ei finală. Avem nevoie de o decizie finală, să știm cum arată normele, până la finalul lunii mai. Noi trebuie să știm până la 1 iunie care sunt soluțiile și normele finale. Noi putem să facem UNTOLD în aceste condiții (doar cu vaccinați), dar ar trebui să se revină asupra acestei limitări, doar cu cei vaccinați, pentru că nu fi acuzați noi ca stat ca discriminare, în condițiile în care la alte festivaluri deja anunțate, și în Belgia, și în Statele Unite, nu s-a pus problema de a limita doar la cei vaccinați”, a declarat acesta.

Citeste  Azi are loc ceremonia Premiilor Oscar

Untold va avea loc in anul 2021

Organizatorul festivalului sustine ca nu va opri pregatirea festivalului si ca nu exista motive pentru care Untold sa nu aiba loc in cursul acestui an.

„Dacă avem participanții vaccinați înseamnă că putem să dăm drumul la evenimente fără să existe această limitare a numărului de participanți. Pe de altă parte, noi am insistat și sperăm că în continuare se ia în calcul și acea măsură, care să nu fie una discriminatorie și care să le permită și celor care nu s-au vaccinat să vină la evenimente atâta vreme cât se testează sau atâta vreme cât au trecut prin boală și au anticorpi”, a mai spus acesta.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *