Vladimir Putin sustine ca le va sparge dintii tuturor celor care vor sa ia ceva de la Rusia
Stiri Internationale de ultima ora

Vladimir Putin sustine ca le va sparge dintii tuturor celor care vor sa ia ceva de la Rusia

Vladimir Putin sustine ca Rusia se confrunta periodic cu tentativele unor de a inhata ceva de la ea. Insa presedintele rus Vladimir Putin sustine  ca  “le va sparge dinţii” tuturor celor care intentioneaza sa faca asta.

Iata ce spune presedintele Vladimir Putin

Acesta sustine ca unii “se încumetă să afirme public că bogăţiile siberiene aparţin în mod injust unei singure ţări”. ” “Este ciudat să auzi asemenea lucruri, însă ele se fac uneori auzite”, a mai spus acesta.

“Toţi vor să ne muşte de ceva şi să înhaţe ceva de la noi. Însă, ei trebuie să ştie, cei care intenţionează să facă asta, că noi le vom sparge dinţii tuturor, astfel ca ei să nu mai poată muşca”, a mentionat presedintele.

Mai mult de atat Vladimir Putin a mentionat ca multe persoane continua sa puna piedici Federatiei Ruse pentru ca se tem de o astfel de tara.

“Indiferent ce am face noi, indiferent cât de tare am dori să le satisfacem poftele celor care încearcă să ne pună piedici, oricum ei vor continua să facă aceasta, pentru că mulţi dintre oponenţii noştri nu au nevoie de o astfel de ţară precum Rusia”, a declarat acesta.

Citeste  SpaceX a lansat un satelit spion

Putin sustine ca foarte multe persoane considera ca Rusia este prea mare chiar daca a pierdut “o bună parte din teritoriile istorice după destrămarea Uniunii Sovietice”.

“Uniunea Sovietică nu este nimic altceva decât Rusia istorică, doar că ea se numea altfel şi conţinutul ideologic era, desigur, altul, însă din punct de vedere geopolitic aceasta este Rusia istorică”,  a mentinonat predesintele. “Chiar şi după ce o treime din potenţial a fost pierdut, oricum pentru unii Rusia este prea mare”, a mai spus Vladimir Putin.

Acesta a tinut sa sublinieze ca Rusia are “cele mai moderne forţe nucleare de descurajare din lume” si a tinut sa aminteasa un nou tip de arma strategica, mai exact sistemul de rachete “ Avangard”.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *