Stiri divertisment de ultima ora

Megastarul era chel si plin de cicatrici

Medicii legisti care i-au facut autopsia lui Michael Jackson si detectivii implicati in ancheta au dezvaluit detalii necunoscute despre controversatul interpret pop.

Dupa Leaving Neverland, documentarul exploziv despre despre viata de pedofil a lui Michael Jackson si abuzurile comise asupra unor copii, apare un nou film documentar – Killing Michael Jackson – axat de aceasta data pe moartea artistului. Politisti care au participat la ancheta si medici legisti care au autopsiat cadavrul cantaretului scot la lumina detalii pana acum nestiute.

Michael Jackson era chel

Unul dintre detectivi, Scott Smith, de la Politia din Los Angeles, a povestit ca a ramas extrem de surprins ca Michael Jackson era chel. Nu avea par deloc nici in fata, nici la tample, dar avea craniul tatuat cu negru, astfel incat sa dea impresia ca are par.

“Cand i-am examinat capul, am vazut ca in crestet era chel si ca nu avea par nici in parti” – a spus detectivul californian in noul film documentar, care are o durata de o ora. Michael Jackson nu iesea niciodata in public fara peruca. In plus, megastarul avea corpul plin de cicatrici de la nenumaratele operatii estetice pe care si le-a facut. Avea semne de interventii chirurgicale practic peste tot: in spatele urechilor, la nas, la baza gatului, la barbie, la brate, la incheieturi, precum si in alte zone.

Au trecut 10 ani

Michael Jackson a murit acum 10 ani, dupa o supradoza de propofol, un anestezic extrem de puternic. Vinovat de moartea celui considerat de multi regele muzicii pop a fost gasit cardiologul lui, Conrad Munray. El a fost condamnat pentru omor involuntar, dar dupa doi ani de inchisoare a fost eliberat pentru buna purtare.

Killing Michael Jackson  a fost cumparat de canalul Discovery si va fi prezentat in Marea Britanie, Italia, Germania, Polonia, Noua Zeelanda si Belgia.

Miriam

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns