Seful Ryanair a cerut o regandire a masurilor post brexit
Stiri de ultima ora din Turism

Seful Ryanair a cerut o regandire a masurilor post brexit

Seful Ryanair, Michael O`Leary a indemnat Guvernul Britanic sa adopte o abordare de bun simt a politicii post-Brexit. Acesta a declarat ca ar putea angaja un numar mai mare de persoane din Europa continentala pentru locurile de munca pe care nu le poate ocupa cu lucratori britanici.

Ce implica facilitarea acestor vize

Facilitarea acestor vize ar contribui la reducerea perturbarilor in transportul aerian. “Și avem această situație bizară în momentul de față, în care în Marea Britanie pot obține vize pentru a aduce marocani care să vină să lucreze ca echipaj de cabină. Dar nu pot obține vize pentru tineri portughezi, italieni sau slovaci. Avem nevoie doar de mai mult bun simț și de o abordare practică a modului în care implementăm Brexit-ul”, a declarat O`Leary.

El a mai spus ca nu ne putem astepa la o experienta prea grozava in aceasta vara pe aeroporturi. Zborurile ar putea fi afectate din cauza lipsei fortei de munca in perioadele de varf ale verii.

Citeste  In pofida pandemiei, anul acesta vor fi inaugurate 10 hoteluri de super lux

“Nu există suficiente persoane în Marea Britanie care să fie dispuse să facă aceste locuri de muncă… în special în perioadele de vârf ale verii și în special în aeroporturi. Personalul de handling și personalul de securitate din aeroporturi se luptă cu adevărat să recruteze, în special în sud-est, pe aeroporturi precum Gatwick, Heathrow și Manchester,” a adaugat O`Leary.

In ciuda faptului ca se confrunta in prezent cu conflicte de munca in Franta, Belgia si Spania pe tema salariilor si a conditiilor de munca, Rayanair a suferit cele mai putine perturbari si anulari dintre marii transportatori europeni din ultimele luni. In primele sase luni ale anului 2022, Ryanair a anulat 0,3% din zboruri fata de totalul de 3,5% al British Airways si 2,8% al Easyjet, un rezultat aparut in urma unui sondaj efectuat de compania de consultanta in domeniul transportului aerian OAG.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *