Stiri Justitie de ultima ora

Autoritatile romane au inceput confiscarea bolizilor de lux din “flota” lui Andrew Tate

Agentii de la crima organizata au descins la resedinta controversatului influencer, aflat in arest preventiv, si au ridicat cateva masini de lux. Andrew Tate ar avea, in total, 33 de super masini din cele mai sofisciate.

Potrivit celor cativa reporteri care au asistat la confiscare, au fost ridicate un Rolls-Royce, un BMW si un Mercedes-Benz. Masinile vor fi duse intr-un garaj ANAF, pentru a fi pastrate. Procurorii au confiscat cel putin 15 bolizi de lux si au pus sechestru pe mai multe proprietati apartinand fratilor Andrew si Tristan Tate. Cei doi sunt in arest preventiv pentru 30 de zile, fiind suspecti de viol si trafic de persoane.

Autoritatile romane au decis sechestrul pe imobile si masini de lux de teama ca fratii Tate, prin interpusi, ar incerca sa le instraineze. Deocamdata, avocatul fratilor Tate nu a facut niciun comentariu referitor la sechestrarea autoturismelor de lux.

Fratii Tate conduceau o retea de video chat si prostitutie, cu ramificatii in toata lumea. Andrew Tate, fost kickboxer de succes, atragea tinerele, pretinzand ca e indragostit de ele si ca isi doreste o idila cu ele. Tinerele erau puse chiar sa-si faca un tatuaj cu textul “Owned by Tate”, proprietatea lui Tate.

Andrew Tate e cunoscut in intreaga lume, datorita postarilor sale, unele revoltatoare, de pe retelele de socializare. A facut adesea comentarii misogine si de desconsiderare a femeilor.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns