Stiri de ultima ora Mondene

Fanii lui Bruce Springsteen, revoltați

Cântăreţul Bruce Springsteen, o legendă a muzicii rock americane, a fost criticat în Italia pentru că nu şi-a anulat concertul susţinut joi seară în Ferrara, în contextul în care regiunea Emilia-Romagna din nordul acestei ţări se confruntă cu inundaţii ce au ucis cel puţin nouă oameni, informează Reuters.

Mai mulţi admiratori ai starului rock, supranumit “The Boss”, s-au conectat pe reţelele de socializare pentru a-i cere artistului şi echipei acestuia să se răzgândească în privinţa acelui concert în semn de respect faţă de cele nouă victime şi faţă de miile de persoane evacuate din locuinţele lor după ce ploile torenţiale din ultimele zile au provocat alunecări de teren şi au făcut ca multe râuri să iasă din matcă.

“@springsteen, te rog să iei în considerare posibilitatea de a-ţi reprograma concertul de astăzi. Zonele din jur s-au confruntat cu inundaţii devastatoare. Ar trebui să faci asta pentru că: toate resursele echipajelor de urgenţă ar trebui să fie disponibile în zonele afectate; trebuie să evităm traficul rutier aglomerat; din respect faţă de victime”, a scris Massimiliano Zampini pe Twitter.

Cristina Boi a spus că decizia celebrului cântăreţ de a susţine acel concert este “revoltătoare”, în timp ce Laura Casadei a publicat următorul mesaj: “Este scandalos ca Springsteen să susţină un concert la Ferrara în această seară. El va cânta fără public, pentru că toate drumurile principale sunt blocate în mai multe zone”.

Reprezentanţii cântăreţului Bruce Springsteen nu au dat curs deocamdată invitaţiei transmise de jurnaliştii de la Reuters pentru a face declaraţii pe această temă.

Ferrara, unul dintre principalele oraşe din regiunea Emilia-Romagna, nu a fost afectat în mod direct de inundaţii, iar primarul local, Alan Fabbri, a apărat decizia organizatorilor de a nu anula concertul, care urma să atragă aproximativ 50.000 de spectatori.

“Îmi pare rău dacă cineva a crezut că Ferrara a fost insensibilă faţă de tragedia din Romagna doar pentru că nu a anulat concertul lui ‘The Boss'”, a scris Alan Fabbri pe Facebook.

Un concert, “‘dată fiind complexitatea sa enormă, nu poate fi amânat sau anulat” cu un preaviz atât de scurt, după ce a implicat mii de angajaţi şi de turişti care vin în oraş”, a adăugat primarul din Ferrara.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns