Stiri de ultima ora Mondene

Harry și Meghan, excluși și din familia regală de ceară de la Madame Tussauds

Madame Tussauds, celebrul muzeu londonez al figurilor de ceară, a decis să mute exponatele înfăţişându-i pe prinţul Harry şi pe soţia sa, Meghan, din secţiunea dedicată membrilor casei de Windsor, în zona personalităţilor de la Hollywood, la un an după ce cuplul a renunţat la îndatoririle regale pentru a se muta la Los Angeles.

Ducele şi ducesa de Sussex au renunţat la îndatoririle regale pentru a-şi construi noi cariere independente de cealaltă parte a Atlanticului şi au semnat contracte ca furnizori şi creatori de conţinut pentru Netflix, Spotify şi Apple.

Statuetele din ceară care le-au fost dedicate au fost mutate acum din secţiunea dedicată personalităţilor regale în cadrul muzeului Madame Tussauds din Londra pentru a se alătura altor celebrităţi, a precizat joi muzeul.

”Harry şi Meghan s-au mutat într-o nouă zonă – Madame Tussauds din Londra a mutat statuetele prinţului Harry şi a lui Meghan Markle în zona Awards Party, recent inaugurată, pentru a reflecta mutarea lor de la Frogmore la Hollywood”, a precizat Madame Tussauds într-un comunicat, referindu-se la fosta reşedinţă britanică a cuplului, Frogmore Cottage.

Harry se compară cu eroul din Truman Show

În cea de-a doua parte a acestei luni, un serial documentar de televiziune pe teme de sănătate mintală, creat de Harry împreună cu celebra realizatoare de televiziune Oprah Winfrey, va avea premiera pe platforma de streaming Apple TV+.

Invitat recent la podcastul ”Armchair Expert”, găzduit de actorul american Dax Shephard, Harry a comparat viaţa sa ca membru al familiei regale cu ”Truman Show”, un film despre un bărbat care ajunge involuntar personajul central al unui reality show popular în întreaga lume.

Prinţul a mai dezvăluit că, pe când abia începuse relaţia cu Meghan, şi-au dat întâlnire într-un supermarket pentru a evita să fie fotografiaţi de paparazzi şi că se bucură de mai multă libertate după mutarea în California cu micuţul Archie.

”Acum, de când locuiesc aici, pot merge cu capul sus şi mă simt diferit, umerii îi ţin mai relaxaţi, şi la fel şi ea, poţi merge dintr-un loc într-altul simţindu-te puţin mai liber”, a spus el.

”Am şansa să-l plimb pe Archie în spatele bicicletei. Nu aş fi avut niciodată şansa să fac acest lucru”, a mai spus prinţul.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns