Stiri Lifestyle de ultima ora

Ben Affleck a ieșit la agățat pe rețeaua Raya

După ce s-a despărţit de tânăra actriţă Ana de Armas şi, în pofida zvonurilor că ar fi reluat relaţia cu Jennifer Lopez, după despărţirea acesteia de Alex Rodriguez, Ben Affleck foloseşte Raya, versiunea Tinder a celebrităţilor, pentru a contacta tinere.

Deşi a petrecut la începutul lunii câteva zile de vacanţă la Montana împreună cu Jennifer Lopez, Ben Affleck îşi menţine activ profilul deschis pe această aplicaţie folosită de vedete pentru a intra într-o relaţie.

Raya, versiunea Tinder a celebrităţilor, permite vedetelor să “se combine” cu alţi artişti, creatori sau persoane din industria divertismentului. Raya permite accesul la serviciile sale doar prin invitaţie şi după un proces riguros de selecţie.

Matthew Perry, Demi Lovato, Drew Barrymore sau John Cusack sunt câteva vedete de la Hollywood care şi-au deschis cont pe această aplicaţie.

În căutarea tinereții

Deşi mulţi sunt în căutarea dragostei (deşi unii sunt de părere că mai degrabă este vorba de sex), alţii folosesc aplicaţia pentru a-şi extinde cercul de prieteni sau pentru a-şi expune proiectele unor colegi de profesie.

Ben Affleck foloseşte însă Raya pentru a cunoaşte tinere atrăgătoare, precum cunoscuta “influencer” Nivine Jay, cu peste 55 de milioane de urmăritori pe Instagram, însă nu a avut succes.

Nivine şi Ben au făcut “match” pe Raya, iar el i-a trimis o cerere pentru a se cunoaşte, lucru pe care ea l-a respins crezând că este vorba de un profil fals.

După ce a primit un mesajul în privat de la Affleck, intrigat de acest refuz, tânăra postat imaginile pe Tik Tok: “Nivine, de ce m-ai respins? Sunt eu”, spune actorul cu o faţă serioasă.

Ulterior, populara vloggeriţă a postat un mesaj în care mărturiseşte că îi pare rău că l-a refuzat pe actor.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns