Stiri Actuale de ultima ora

Baby Boom show, la Romexpo

Ediţia de toamnă a Baby Boom Show – cel mai mare târg pentru viitoare mămici şi copii cu vârste între 0 şi 7 ani – începe, joi, la Romexpo, unde timp de patru zile peste 250 de branduri vor avea mega reduceri, au anunţat organizatorii.

Potrivit sursei citate, evenimentul se desfăşoară în perioada 2 – 5 septembrie la Romexpo Bucureşti, în pavilionul B1, iar intrarea şi parcarea sunt gratuite.

“Cărucioare cu închidere automată, simulări de impact frontal, testări/instalări gratuite scaune auto copii, super oferte la pachete de naştere şi recoltare celule stem, mega reduceri la peste 250 de branduri pentru copii şi viitoare mămici, concursuri şi tombole – doar între 2 şi 5 septembrie”, se menţionează în comunicat.

Totodată, Caravana Siguranţa Auto Copii vine cu diverse tipuri de activităţi educative şi de conştientizare a siguranţei în trafic a celor mici: simulări de impact frontal, teste de traseu pietonal parcurs în condiţii de percepţie vizuală deformată, demonstraţii practice, testări/instalări gratuite scaune auto copii, concursuri.

Potrivit organizatorilor, la ediţia de toamnă vizitatorii găsesc, printre altele, reduceri şi discounturi la peste 250 de branduri dintre cele mai căutate pe piaţă, oferte speciale la pachetele de naştere şi recoltare celule stem valabile doar pe perioada târgului, precum şi cărucioare şi scaune de maşină ale brandurilor de top.

De asemenea, la târg vor fi disponibile cursuri gratuite (naştere naturală sau cezariană, utilizarea celulelor stem, alăptare, puericultură, diversificare, somn, cum alegem căruciorul şi scaunul auto), evaluări motrice şi logopedice gratuite, jucării, îmbrăcăminte şi încălţăminte, mobilier şi accesorii, ateliere de gătit live împreună cu cei mici, studio foto (poze gratuite realizate de fotografi profesionişti).

Accesul în târg se face pe baza prezentării unuia dintre următoarele documente: certificat de vaccinare cu unul din serurile autorizate, certificat medical de vindecare în urma infectării cu SARS-CoV-2, care să nu fie mai vechi de 180 de zile, rezultatul negativ al unui test antigen certificat de o clinică medicală sau PCR, valabil 24 şi, respectiv, 72 de ore.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns