Stiri Actuale de ultima ora

Bărbat decedat la cumpărături, în Timișoara

Scene incredibile într-un supermarket din Timişoara. Un client s-a stins în timp ce îşi făcea cumpărăturile. Asta însă nu i-a impresionat prea tare pe ceilalţi clienţi şi nici pe reprezentanţii supermarketului: clienții centrului comercial trec pe lâng bărbatul mort și îşi continuă cumpărăturile.

Bărbatul în vârstă de 51 de ani a murit în incinta magazinului, după ce a suferit un infarct. Medicii ajunși de urgență la fața locului nu au putut decât să constate decesul. Zona a fost înconjurată de criminaliști, dar cu toate acestea, conducerea centrului comercial nu a oprit activitatea, iar ceilalţi clienți își fac cumpăraturile ca și cum în jurul lor nu s-ar întâmpla nimic.

Reprezentanții supermarketului spun că barbatului i s-a făcut rău la scurt timp după ce a intrat în magazin, iar angajatii au intervenit pentru acordarea primului ajutor și pentru apelarea serviciului de urgență 112. Într-un comunicat citat de opiniatimisoarei.ro, reprezentantii supermarketului își cer scuze clienților „care au fost expuși la intervenția autorităților competente”.

Distribuie mai departe
Citeste  Incendiu pe aeroportul Otopeni
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns