Stiri Actuale de ultima ora

Bărbat decedat la cumpărături, în Timișoara

Scene incredibile într-un supermarket din Timişoara. Un client s-a stins în timp ce îşi făcea cumpărăturile. Asta însă nu i-a impresionat prea tare pe ceilalţi clienţi şi nici pe reprezentanţii supermarketului: clienții centrului comercial trec pe lâng bărbatul mort și îşi continuă cumpărăturile.

Bărbatul în vârstă de 51 de ani a murit în incinta magazinului, după ce a suferit un infarct. Medicii ajunși de urgență la fața locului nu au putut decât să constate decesul. Zona a fost înconjurată de criminaliști, dar cu toate acestea, conducerea centrului comercial nu a oprit activitatea, iar ceilalţi clienți își fac cumpăraturile ca și cum în jurul lor nu s-ar întâmpla nimic.

Reprezentanții supermarketului spun că barbatului i s-a făcut rău la scurt timp după ce a intrat în magazin, iar angajatii au intervenit pentru acordarea primului ajutor și pentru apelarea serviciului de urgență 112. Într-un comunicat citat de opiniatimisoarei.ro, reprezentantii supermarketului își cer scuze clienților „care au fost expuși la intervenția autorităților competente”.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns