Stiri divertisment de ultima ora

Al Pacino, tată la 83 de ani

Actorul Al Pacino, în vârstă de 83 de ani, se pregăteşte să devină în curând tată pentru a patra oară, informează site-ul revistei People.

Iubita starului american, Noor Alfallah, este însărcinată în opt luni, a confirmat agentul de presă al actorului Al Pacino. Informaţia a fost dezvăluită în premieră de TMZ.

Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani, are o relaţie cu Al Pacino din aprilie 2022. Cei doi au stârnit zvonuri despre o posibilă relaţie între ei atunci când au fost fotografiaţi în timp ce luau cina împreună.

Mai multe surse au dezvăluit anul trecut pentru Page Six că Al Pacino şi Noor Alfallah şi-ar fi început relaţia încă din timpul primelor faze ale pandemiei de COVID-19.

Al Pacino, originar din New York, are o fiica – Julie Marie, în vârstă de 33 de ani – cu o fostă parteneră de viaţă, profesoara de actorie Jan Tarrant. Starul american are alţi doi copii, gemenii Anton şi Olivia, în vârstă de 22 de ani, care provin din relaţia pe care a avut-o cu actriţa Beverly D’Angelo în perioada 1997 – 2003.

Citeste  Dat de gol de tatuaje

Celebrul actor american, care nu a fost căsătorit niciodată, a avut o relaţie şi cu Lucila Polak în perioada 2008-2018.

Actorul Robert De Niro, în vârstă de 79 de ani, a anunţat într-un interviu recent venirea pe lume a celui de-al şaptelea copil al său, informează site-ul revistei People.

Starul american, care are în palmares două premii Oscar, a făcut această dezvăluire în timpul unui interviu acordat pentru ET Canada, în care a vorbit despre parenting şi cel mai recent film al său, “About My Father”.

“Nu există o altă soluţie atunci vine vorba despre copii. Nu-mi place să fiu nevoit să aplic legea sau alte lucruri de genul acesta. Dar, uneori, nu ai de ales. Şi cred că orice părinte ar spune acelaşi lucru. Întotdeauna îţi doreşti ceea ce este mai bun pentru copiii tăi şi să le acorzi prezumţia de nevinovăţie, dar uneori nu se poate”, a spus starul newyorkez.

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *