Stiri divertisment de ultima ora

Judas Priest își amână câteva concerte din turneul în America de Nord

Formaţia britanică Judas Priest a amânat următoarele concerte din cadrul turneului ”50 Heavy Metal Years” în America de Nord după ce chitaristul Richie Faulkner a fost internat din cauza unei probleme cardiace, relatează contactmusic.com.

Membrii legendarei formaţii heavy metal, în frunte cu solistul Rob Halford, au cântat ultima dată duminică, pe scena Louder Than Life Festival din Louisville, Kentucky.

”Cu profund regret trebuie să amânăm restul turneului nostru în SUA. Richie are probleme medicale grave legate de o afecţiune cardiacă din cauza cărora a ajuns la spital unde primeşte tratament”, a transmis grupul într-un comunicat publicat pe reţelele sociale.

”De îndată ce vom primi date noi de la medicii lui legate de momentul în care vom putea reprograma concertele, le vom anunţa, desigur”, se precizează în comunicat.

Turneul trupei era prevăzut să se încheie pe 5 noiembrie la Hamilton, Ontario, Canada.

Biletele pentru spectacolele anulate vor rămâne valabile după stabilirea noilor date ale concertelor.

Solistul Rob Halford, în vârstă de 70 de ani, a declarat că el şi colegii săi de trupă se ”mişcă mai repede” ca niciodată, pentru că ”ceasul ticăie”. Întrebat însă într-un interviu dacă fanii se pot aştepta ca următorul lor album de studio să apară în următoarele 12 luni, el a răspuns: ”Probabil că nu”.

Citeste  Prima fermă plutitoare de vaci din lume, la Rotterdam, în Olanda

”Dar începem să lucrăm (la material nou). Şi, aşa cum am spus mereu, el va fi gata când va fi gata. Însă, probabil că ne mişcăm mai repede decât am făcut-o vreodată pentru că ceasul ticăie. Mulţumesc, Rolling Stones. Când mă uit la Mick (Jagger) şi la băieţi, îmi creşte inima”, a declarat el. ”Am spus acum un an că vreau să strig ‘Painkiller’ când împlinesc 80 de ani; vreau să mă aflu pe o scenă undeva”, a adăugat solistul, cu referire la unul dintre hiturile formaţiei.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *