Stiri Justitie de ultima ora

O tanara de 23 de ani, retinuta pentru interventii estetice pentru care nu avea autorizatie

Femeia nu avea dreptul de a exercita aceasta profesie. Tanara facea injectii cu acid hialuronic in buze. Mai multe cliente au ajuns la spital.

Politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului București – Secția 26 Politie au pus in executare un mandat de perchezitie domiciliara, in Municipiul Bucuresti, intr-un dosar in care sunt efectuate cercetari privind savarsirea infratțiunilor de exercitare fara drept a unei profesii sau activitati si vatamare corporala din culpa.

In perioada ianuarie 2022 pana in prezent, prezent, la o adresa din Sectorul 4, o femeie, in varsta de 23 de ani, a exercitat acte medicale de chirurgie estetica, mai exact injectare de hialuron in buze,  fara sa aiba calitate sau studii medicale in acest sens. Astfel, prin activitatile efectuate ar fi cauzat mai multor persoane traume fizice, iar pentru vindecare a fost necesara interventia in regim de urgenta a unor medici specializati in chirurgie estetica. Tanara avea in jur de 3 programări pe zi si cerea 600 de lei pe o operatiune. Au fost mai multe fete care au ajuns la spital cu probleme, inclusiv ea.

Citeste  Agenti de paza, la furat de cupru

In urma efectuarii perchezitiei, persoana banuita a fost depistata si condusa la audieri. De asemenea, au fost identificate si ridicate mai multe bunuri de interes în cauza, precum si obiecte sanitare si suma de 3.800 de lei, a caror provenienta nu a putut fi justificata. Totodata, au fost identificate doua tinere, de 18, respectiv, 22 de ani, asupra carora banuita ar fi exercitat, in repetate randuri, acte medicale de chirurgie estetica. In baza probatoriului administrat, femeia a fost reținuta pentru 24 de ore, urmand a fi prezentata magistraților cu propunere legala. Acestia au decis plasarea sub control judiciar.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *