Stiri de ultima ora Mondene

Zlatan s-a întâlnit cu Papa

Fotbalistul Zlatan Ibrahimovic, starul echipei AC Milan şi al selecţionatei Suediei, l-a vizitat marţi pe Papa Francisc şi a postat ulterior pe reţelele de socializare o fotografie de la acest eveniment, informează DPA.

“Pace şi Iubire”, a scris Ibrahimovic pe contul său de Instagram, sub o fotografie în care apare alături de Suveranul Pontif, amândoi zâmbitori, cu ocazia întâlnirii care a avut loc la Cetatea Vaticanului.

Suporterii lui AC Milan au fost încântaţi postarea lui Ibrahimovic, cărei i-au dat o mulţime de like-uri şi pe care unii dintre ei ai comentat-o ironic: “Într-o parte Papa, în cealaltă Dumnezeu”, scrie cotidianul Corriere dello Sport.

Zlatan Ibraimovic i-a oferit cu această ocazie Papei Francisc un tricou cu semnătura sa şi o copie a cărţii sale “Adrenalina”, iar conducătorul bisericii catolice i-a spus că aşteaptă cu nerăbdare să o citească.

Zlatan Ibrahimovic, atacantul echipei de fotbal AC Milan, a declarat pentru Radio Deejay că nu ştie de ce nu a câştigat Balonul de Aur.

“De ce nu am câştigat niciodată Balonul de Aur? Nu ştiu, nu depinde de mine. Eu joc fotbal. Depinde cum văd alţii lucrurile. Acum a câştigat Messi Balonul de Aur şi mulţi spun că l-ar fi meritat Lewandowski. Nu este un lucru care mă opreşte. Sigur, ar fi fost frumos să câştig Balonul de Aur, dar asta nu îmi schimbă cariera sau calitatea individuală. Am avut şansa să joc cu jucători mari şi în echipe mari. Şi ceva am câştigat…”, a spus Ibrahimovic, în vârstă de 40 de ani.

Suedezul, care a afirmat recent că vrea să rămână pe “viaţă” la AC Milan, a marcat şase goluri în nouă meciuri din actuala ediţie din Serie A.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns