Stiri de ultima ora Mondene

Actorul din ”Hair”, mort într-un accident de motocicletă

Actorul american Treat Williams, cunoscut pentru rolurile din serialul ”Everwood” şi din lungmetrajul ”Hair”, a murit luni la vârsta de 71 de ani în urma unui accident de motocicletă, informează DPA.

Decesul actorului a fost confirmat pentru revista People de către agentul acestuia, Barry McPherson.

Luni, în jurul orei 17.00 (22:00 GMT), Williams mergea pe motocicleta sa pe o şosea din Vermont când a fost lovit de un autovehicul în momentul când vira către Dorset, Vermont, a declarat comandantul de pompieri Jacob Gribble pentru revista People, fără să precizeze în mod explicit numele victimei.

”A fost ucis în această după-amiază. Făcea un viraj la stânga sau la dreapta când a fost lovit de o maşină”, a indicat pentru revista People Barry McPherson, care l-a reprezentat pe actor în ultimii 15 ani. ”Sunt pur şi simplu devastat. Era un om atât de bun. Era atât de talentat”.

Williams a fost transportat la spital cu un elicopter trimis din Ticonderoga, New York, dar nu a mai putut fi salvat. Departamentele de pompieri din East Dorset şi Rupert au venit de asemenea la locul accidentului, precum şi cel din Manchester, Vermont, a mai scris People.

În perioada 2000-2006, Williams a fost protagonistul serialului ”Everwood”, unde l-a interpretat pe Andy Brown. Recent, a jucat şi personajul Lenny Ross din serialul ”Blue Bloods”.

A cunoscut succesul la vârsta de 28 de ani odată cu adaptarea cinematografică ”Hair” (1979), care i-a adus o nominalizare la Globurile de Aur în categoria ”cea mai bună tânără speranţă”, după care au urmat pelicule precum ”Prince of the City”, ”Smooth Talk” – alături de Laura Dern – şi ”Things to Do in Denver When You’re Dead”.

Actorul a avut peste 120 de roluri în producţii de film şi televiziune de-a lungul unei cariere de peste patru decenii şi care era încă în plin avânt.
:
Era căsătorit cu Pam Van Sant şi tatăl a doi copii, Gil şi Elinor Williams.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns