Anca Turcasiu arata spectaculos in costum de baie
Stiri de ultima ora Mondene

Anca Turcasiu arata spectaculos in costum de baie

Anca Turcasiu si-a surprins fanii de pe retelele de socializare cu silueta sa. Vedeta arata incredibil la 51 de ani, imbracata in costum de baie.

Anca Turcasiu a postat cateva fotografii pe Instagram in timp ce se relaxeaza si se bucura din plin de clipele petrecute pe litoral.  Aceasta a purtat un costum de baie din doua piese care ii pune in valoare corpul si pe care l-a accesorizat cu o palarie.

Iata ce a declarat artista

„Aș vrea să opresc secunda asta de bine. Să dureze mult! Timpul e cel mai de preț lucru din viața noastră! Aveți grijă de el! Bucurați-vă!” a scris Anca Turcasiu pe Instagram.

„Povestea unei pălării și a bucuriei de a trăi”,  a mai adaugat artista alaturi de alte imagini cu ea in costum de baie in timp ce isi etaleaza frumoasa silueta.

Anca Turcasiu are o forma fizica de invidiat si nu se sfieste sa arate asta ori de cate ori are ocazia. In ceea ce privesc secretele siluetei ei, vedeta in varsta de 51 de ani a spus ca a fost intotdeauna stricta atunci cand a fost vorba de modul in care arata. Vedeta a mai spus ca a ajuns la greutatea pe care o avea in timpul adolescentei. Anca  a mai recunoscut si faptul ca foarte mult timp a fost obsedata de cantar si ca voia sa slabeasca cu ardoare.

„Am avut obsesia cântarului toată viaţa mea, niciodată nu mi s-a părut să sunt suficient de slabă. Am făcut atletism de performanţă în copilărie şi mi-aş fi dorit, din durdulia de fetiţă care eram, să devin atleta perfectă, cu picioare subţiri şi cu muşchii evidenţiaţi. Balerinele şi atletele mi se par femeile perfecte. (…) Acum mi s-a mai întâmplat un lucru minunat, am ajuns la greutatea din adolescenţă, 57 de kilograme, la 1,72 cm”, a mai spus Anca Turcasiu.

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns