Stiri Justitie de ultima ora

Un deținut a încercat să facă țuică în celulă

Un deținut aflat în Penitenciarul Botoșani s-a gândit să facă țuică, chiar în pușcărie. Deținutul cu pricina a strâns aproape 10 kilograme de fructe, pe care le-a pus la fermentat în câteva recipiente pitite în grupul sanitar al camerei de deținere, în speranța că va reușit să producă o băutură alcoolică, deși acest lucru este interzis în unitățile de detenție

Din câte se pare, mirosul produs de fermentarea fructelor l-a dat de gol, recipientele cu pricina fiind descoperite cu ocazia unei percheziții inopinate realizată de angajații Penitenciarului Botoșani.

În momentul în care echipa de intervenție a pătruns în camera de deținere, individul a încercat să obstrucționeze accesul personalului unității în grupul sanitar. Cum ceilalți deținuți încarcerați în camera cu pricina au susținut că nu știu nimic de recipiente, reprezentanții Peniteciarului Botoșani au apreciat că fructele puse la fermentat îi aparțin.

Audiat cu privire la „descoperirea” cu pricina, individul a refuzat să dea declarație scrisă, semnând doar de luare la cunoștință în momentul întocmirii raportului de incident.

Citeste  Roman prins dupa “scamatorii” cu restul la casa

Sancționat de Comisia de disciplină a unității de detenție, C.N.I a susținut că de fapt a vrut să spele vasele în baie și nu recunoaște abaterea. Cu toate acestea, el s-a ales cu suspendarea dreptului de a primi și cumpăra bunuri pe o perioadă de două luni.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns